Ești curioasă care este mantra ta?

Am adunat câte o mantră care să te ajute în luna februarie în funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut. Rostește această mantră în fiecare dimineață, imediat ce te trezești, de cel puțin două ori pentru o lună încărcată de fericire și iubire.

Horoscop Berbec

Trăiesc aici și acum pentru că în prezent este viața mea. Eliberez trecutul pentru a putea păși către viitor cu intențîi pure.Sunt capabilă să mă vindec de orice durere pe care am avut-o.

Horoscop Taur

Am încredere că Universul are un plan frumos pentru mine. Aleg să fac un pas în spate și să îi permit să își joace cartea. Între timp, mă bucur de acest drum minunat, presărat de momente speciale.

Horoscop Gemeni

Drumul meu este unul special. Știu asta. Nu mă mai iau după ce îmi spun oamenii din jur și învăț să îmi ascult intuiția. Încerc să mă las ghidată de suflet pentru că el știe cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Horoscop Rac

Lupt pentru ce îmi doresc. Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învață lecții importante, de a o lua de la capăt, de data aceasta cu o nouă mentalitate.

Horoscop Leu

Merit fericire și abundență. Merit prosperitate. Merit tot ce este mai bun. Merit un prezent minunat și un viitor luminos. Iar astăzi lupt pentru a avea tot ce îmi doresc.

Horoscop Fecioară

Sunt puternică și știu că voi reuși în tot ce îmi propun. Profit de începutul acestei luni pentru a face schimbările de care mi-a fost frică până acum. Am încredere în mine și în intuiția mea care mă ghidează la fiecare pas pe care îl fac.

Horoscop Balanță

Am încredere în deciziile mele. Știu că sunt pe drumul cel bun și aleg să merg mai departe. Nu îmi este teamă de greșeli și nici de eșecuri, ele mă vor învăța cele mai importante lecții de viață. Universul este de partea mea și mă sprijină.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: