Setari Cookie-uri

Mantra zodiei tale pentru luna februarie 2022

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care ai nevoie pentru luna februarie 2022.

Horoscop Scorpion

Totul se întâmplă cu un motiv. Accept faptul că nu pot controla multe aspecte ale vieții mele și învăț să am răbdare. Nu mai intervin în planul pe care Universul îl are pregătit pentru mine. Îmi deschid inima și aștept să văd unde mă duce acest drum.

Horoscop Săgetător

Povestea vieții mele are multe capitole. Un capitol dificil nu înseamnă că este sfârșitul. Acum aleg să dau pagină și să merg mai departe. Știu că lucruri minunate mă așteaptă.

Horoscop Capricorn

Învăț să am răbdare. Nu renunț la speranțele și visurile mele. Nu renunț la mine. Mă ridic de la pământ și merg mai departe indiferent de cât de dificil este drumul meu.

Horoscop Vărsător

Nu mai lupt împotriva destinului. Îmi abandonez grijile Universului. Știu că el are grijă de mine. Știu că sunt acolo unde trebuie să fiu. Știu că această perioadă este una cu lecții importante. Știu că, în cele din urmă, totul va fi bine.

Citește și:

Horoscop Pești

Începe o nouă lună. Încep un nou capitol. Merg cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă către viitor. Am încredere în deciziile mele prezente și viitoare, care sunt bazate pe intenții bune și iubire.

foto main Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.