Setari Cookie-uri

7 Lucruri pe care să ți le spui în fiecare dimineață pentru a învață să te iubești cu adevărat

Modul în care vorbești cu tine este foarte important. 

Dimineața este extrem de importantă; este începutul cu care construiești ziua. Modul în care alegi să îți petreci diminețile poate fi folosit pentru a prezice tipul de zi pe care o vom avea.

Modul în care vorbești cu tine este foarte important.

În cazul în care nu știi ce să îți spui, nu-i nimic, îți venim noi în ajutor. Primul pas și cel mai simplu ar fi să începi cu un jurnal. Dacă vrei să ajungi undeva în viață ai nevoie de o hartă... ei bine, pentru tine jurnalul este acea hartă. Poți scrie ce vrea sufletul tău în el: ce ai încercat să faci, care sunt visurile tale, ce greșeli ai făcut, ce lecții ai învățat. Jurnalul este un loc intimp de reflectat. Este un loc pentru a capta gânduri importante. Este un loc în care îți dai seama unde ai fost și unde intenționezi să mergi. Și este locul în care poți cultiva iubirea de sine, cea mai importantă și mai frumoasă iubire.

Citește și:

Nu știi ce să îți spui pentru a învăța să te iubești? Te ajutăm noi. Pentru început, citește aceste rânduri - unul în fiecare dimineață - și vei vedea că în timp, vei începe să vezi lucrurile altfel, să ai mai multă grijă de tine, să te pui pe primul loc și să te iubești cu adevărat.

Ziua 1: Iartă-te pentru deciziile proaste pe care le-ai luat, pentru vremurile în care ți-a lipsit răbdarea, pentru alegerile cu care i-ai rănit pe ceilalți și pe tine. Iartă-te pentru tot ce nu îți place la trecut. Acceptă aceste întâmplări că adevărate lecții care să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta.

Ziua 2: Mintea ta este câmpul tău de luptă. Este locul în care se întâmplă adevărate catastrofe. Este locul în care jumătate din lucrurile de care te-ai temut că s-ar întâmpla nu s-au întâmplat niciodată. Luptă cu gândurile negative și înlătura-le definitiv. Fă din mintea ta un loc pașnic, cu gânduri pozitive, aspirații, iubire, recunoștință și visuri mărețe.

Citește și:

Ziua 3: Fericire înseamnă să renunți la ceea ce presupui că ar trebui să fie acum și să apreciezi viața sincer pentru tot ceea ce este. Relaxează-te, nu mai încerca să îți schimbi destinul. Nu mai încerca să fii ceva ce nu ești. Tu ești de ajuns. Ai suficiente lucruri pentru a fi fericită. Faci suficiente lucruri pentru a fi mândră de tine.

Ziua 4: De cele mai multe ori ai de unde i. Dacă nu îți place ceva, ete timpul să începi să faci schimbări și noi alegeri. Nu rămâne prinsă într-un loc, mergi mai departe. Pas cu pas în fiecare zi.

Ziua 5: Capacitatea ta de a fi fericită este direct legatta de calitatea oamenilor care te înconjoară. Așadar, alege să îți petreci timp cu cei care te inspiră, de la care ai ce învăța, care îți aduc pace interioară, care te iubesc și îți sunt alături necondiționat.

Citește și:

Ziua 6: Doar respiră și încearcă să fii atentă la ce înseamnă să fii tu. Tu ești unică. Tu nu ai nimic de schimbat la ține. Tu ești tu și atât. Iubește-te, apreciază-te, bucură-te. Ai ajuns aici și ai depășit atât de multe obstacole. Învață să fii mândră de tine pentru că ești incredibilă.

Ziua 7: Oferă-ți spațiu pentru a îți auzi propria voce, propriul suflet. Prea mulți oameni ascultă zgomotul lumii și se pierd în mulțime. Rămâi atentă la ce îți dictează inima. Trăiește făcând alegerile potrivite pentru tine. Învață să îți asculți intuiția și nu opiniile amestecate ale tuturor celorlalți.

foto main Gribanessa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.