Un lucru atât de simplu pe care noi singuri alegem să îl complicăm. Cei care te iubesc îți arată asta, iar cei cărora le este dor de tine îți spun. Nu este întotdeauna negru scris pe alb, însă dacă încerci non stop să găsești scuze unei persoane care nu are timp de tine sau începi să pui la îndoială intențiile cuiva, întrebându-te dacă îi place sau nu de tine, dacă te iubește sau nu... atunci răspunsul este mult mai clar decât crezi tu. Retail jobs

Un lucru este cert: cei care te iubesc nu te vor face niciodată să te întrebi dacă le pasă sau nu de tine, dacă însemni ceva pentru ei... iar cei cărora le este dor de tine nu vor lăsa să treacă săptămâni sau chiar luni fără să vorbească cu tine, fără să îți scrie și fără să te întrebe măcar ce faci. Indiferent de cât de ocupați ar fi, ei tot își vor face puțin timp pentru tine - pentru că, atunci când ții la cineva din suflet îți faci timp. Atât de simplu.

Noi singuri ajungem să complicăm relațiile pe care le avem căutând scuze sau dând vină pe ego-ul sau mândria lor, pe jobul extrem de aglomerat, pe timpul care parcă trece tot mai repede. Am început să apărăm în mod constant oameni care sunt importanți pentru noi însă pentru care noi nu suntem importanți. Am început să le găsim noi scuze și să inventăm tot felul de povești pentru a nu ne lega de adevărul real - nu suntem o prioritate în viața lor.

Este momentul să ne punem pe primul loc și să ne dăm seama cine suntem cu adevărat. Este momentul să nu mai deschidem ușa sufletului nostru tuturor celor care bat la ea. Este momentul să nu mai permitem tuturor să pătrundă în viața noastră. Este momentul să nu mai lăsăm pe nimeni să ne păcălească și să se joace cu sentimentele noastre.

Este momentul să avem grijă de noi.

Nu trebuie să reproșăm nimănui ceva ce nu își dorește să facă. Toți știm să trimitem un mesaj, să dăm un telefon sau să ne organizăm mai bine timpul astfel încât să reușim să ne vedem cu cei la care ținem cu adevărat.

Așadar, este momentul să nu mai insistăm acolo unde trebuie să facem un pas în spate. Să nu mai cerem unor oameni ceva ce nu își doresc să facă. Să nu mai tragem de cineva care nu își mai dorește să facă parte din viațanoastră.

Este timpul să dăm jos de pe piedestal acei oameni care așteaptă luni sau chiar ani fără să vorbească cu noi. Este timpul să nu mai fim atașați emoțional de cei care sunt indisponibili emoțional. Este timpul să nu îi mai iubim pe cei care nu ne iubesc sub nicio formă. Este timpul să nu ne mai lăsăm afectați de cei care nu fac altceva decât să ne rănească. Este timpul să nu mai tragem de relații în care există interes doar din partea noastră. Este timpul să nu ne mai mulțumim cu atât de puțin - pentru că noi contăm, noi merităm mai mult. Noi oferim totul și trebuie, la schimb, să primim la fel de mult.

Da, chiar este atât de simplu - cei care ne iubesc ne vor arăta că nu vor să ne piardă, iar cei cărora le este dor de noi vor face orice pentru a se asigura că nu ieșim din viața lor.

foto main ann131313.s, Shutterstock

Vizionare placuta

123
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: