Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 7-13 februarie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână din februarie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt una cu Universul. Accept tot ce mi se întâmplă. Nu mai lupt împotriva morilor de vânt pentru că știu că destinul meu este unul special. Învăț să am răbdare și merg mai departe, lăsându-mă purtată de vânt.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi las sufletul să simtă tot ce este de simțit. Intru în contact direct cu sentimentele, emoțiile și trăirile mele pentru că ele sunt cele care mă definesc. Nu mă mai ascund și arăt tuturor ce simt și cine sunt.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Folosesc toate sursele de energie pe care Universul le pune scoate în calea mea pentru a mă motiva și a îmi da curajul de a merge mai departe. Am încredere că totul va fi bine. Pas cu pas , schimbare după schimbare.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că destinul meu este unul cu adevărat special. Am ceea ce este necesar pentru a trăi viața visurilor mele și pentru a obține tot ce îmi doresc.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Am curajul să fiu eu însămi și să nu mă mai las condusă de ce zic oamenii din jurul meu. Am curajul să îmi ascult inima și intuiția pentru că ele știu deja ceea ce vreau să devin cu adevărat.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să prețuiesc mai bine timpul. Nu îl mai irosesc ci, din contră, mă bucur de el cu fiecare clipă. Pentru mine contează foarte mult să fiu prezentă în momentul de acum - pentru că aici este viața mea.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu îmi mai este teamă de nimic. Aleg să îmi eliberez sufletul de toate fricile, de toate îndoielile, de toate gândurile care există doar în mintea mea. Am curajul de a face un pas măreț și de a îmi trăi viața așa cum îmi doresc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.