Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 7-13 februarie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână din februarie.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să mă pun pe primul loc. Aleg să fiu egoistă și să îmi ofer cea mai frumoasă iubire. Nu există o cale corectă sau un mod greșit de a avea grijă de mine însămi - pur și simplu o fac.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt atât de bucuroasă să trăiesc în această lume. Sunt atât de fericită să trăiesc această viață. Sunt atât de recunoscătoare să merg pe acest drum. Viitorul meu este unul minunat.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în Univers că știe drumul pe care trebuie să merg. Am încredere că destinul meu este unul frumos. Am încredere că sunt ajutată de divinitate să devin cea mai bună versiune a mea.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi schimb mentalitatea și aleg să văd fiecare obstacol ca pe o lecție de viață. Nu mă mai gândesc că am mâinile legate la spate. Viața mea se schimbă și eu mă schimb odată cu ea.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt puternică pentru că am fost slabă. Sunt lipsită de frici pentru că mi-a fost teamă. Nu îmi mai ascund trecutul pentru că datorită lui sunt în punctul în care sunt acum. Datorită lui am devenit cea mai bună versiune a mea.

foto main Sonya92, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.