Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 februarie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 7-13 februarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la ura din sufletul tău

Învață să te eliberezi de toate sentimentele și emoțiile negative. Renunță la ideea că nu poți ierta oamenii care ți-au greșit pentru că neiertându-i ajungi să îți faci singură rău și să nu îți permiți să te vindeci cu adevărat și să mergi mai departe cu viața ta.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la teama de necunoscut

Nu te mai speria atât de tare de lucrurile care sunt în afara zonei de confort. Da, viața ta se poate schimba radical... însă te-ai gândit că s-ar putea schimba în bine? Acceptă necunoscutul pentru că te ajută să crești, să înveți și să trăiești cu adevărat.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la pozitivitatea toxică

Nu te mai gândi că viața trebuie să fie una frumoasă non stop. Viața este minunată în complexitatea ei - cu bune și cu rele, cu momente ușoare și momente dificile. Accept-o așa cum este și bucură-te de ea. Nu mai pune presiune pe tine pentru a fi fericită non stop.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la teama de iubire

Îți este frică să nu mai fii rănită, motiv pentru care faci tot posibilul să te ascunzi în carapace și să îndepărtezi oamenii care vor să fie în preajma ta. Detașează-te de trecut și de tot ce s-a întâmplat și permite-i inimii tale să fie din nou liberă și să iubească necondiționat. Este greu, însă este necesar.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la regrete

Nu te mai întoarce în trecut, nu te mai gândi la tot ce s-a întâmplat. Nu mai fi atât de dură cu tine pentru că nu mai poți schimba nimic. Învață-ți lecțiile și alege să mergi mai departe cu viața ta. Schimbă-ți prezentul și adu fericirea în sufletul tău.

foto main Gorbash Varvara, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.