Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 14-20 februarie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână din februarie.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să am răbdare cu oamenii din jurul meu. Învăț să îi accept pentru ceea ce sunt și să nu mai încerc să îi schimb. Învăț să fac compromisuri și să îi iubesc necondiționat.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să am încredere în mine și, cel mai important, învăț să am încredere în intuiția mea. Aleg ce vrea sufletul meu să aleg pentru că doar așa voi avea viitorul pe care mi-l doresc.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Universul vrea că eu să fiu aici, să merg pe acest drum, să trăiesc ceea ce trebuie să trăiesc. Universul știe cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericită. El are grijă de mine.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai privesc către trecut și învăț să mă iert cu fiecare clipă care trece. Închid ușa trecutului și îmi continui drumul în această viață.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: În inima mea există loc doar pentru sentimente frumoase. Mă eliberez de toate emoțiile negative și cultiv iubire adevărată în sufletul meu.

foto main Jorm S, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.