Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 14-20 februarie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână din februarie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt în locul în care trebuie să fiu. Nu mă mai întorc către trecut și nici nu îmi mai fac griji pentru viitor. Aici și acum se întâmplă viața mea, așa că învăț să o trăiesc cum știu eu mai bine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de toate gândurile negative, de griji, de probleme, de stres, de anxietate astfel încât să fac loc fericirii adevărate, liniștii și bucuriei în inima mea.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Privesc cu zâmbetul pe buze și cu inima deschisă către viitor. Sunt nerăbdătoare să văd care este planul Universului pentru mine. Între timp, mă bucur de viața de acum.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai lupt împotriva morilor de vânt. Fac un pas în spate și îi permit Universului să îmi arate care este planul pe care îl are pentru mine. Îi permit destinului să îmi arate calea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mă mai las influențată de oamenii din jurul meu; în schimb, aleg să îi permit intuiției să mă conducă. Iau decizii bazându-mă pe ce îmi dictează inima și sufletul.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: La mine există puterea de a schimba ceva. La mine există puterea de a spune "Da" sau "Nu" și de a merge mai departe astfel încât să trăiesc viața pe care mi-o doresc.

Citește și:

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să nu mai forțez lucrurile. Învăț să mă eliberez de tot ce nu pot controla. Dacă ușa din fața mea nu se deschide, înseamnă că nu este ușa destinată pentru mine. Merg mai departe.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.