Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 februarie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 14-20 februarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la frica de a spune ce ai pe suflet

Știu că uneori nu vrei să superi oamenii din jurul tău, motiv pentru care ții doar pentru tine ce ai de zis. Însă nu așa ar trebui să fie relațiile sincere și mature. A venit momentul să vorbești deschis despre ceea ce simți, ce crezi, ce vrei.

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la dorința de a controla totul

Există numeroase lucruri în viață pe care nu le poți controla oricât de mult ai încerca. Nu îți mai irosi timpul în zadar; în schimb, îndreaptă-ți atenția asupra tuturor acelor lucruri pe care le poți controla și bucură-te de călătoria ta pentru că este una minunată.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să îți mai faci prea multe planuri pentru viitor

Citește și:

Pierzi prezentul încercând să îți planifici un viitor perfect. Însă dacă acel viitor nu va există? Învață să trăiești în prezent pentru că aici și acum se întâmplă viața ta. Învață să fii fericită chiar în acest moment cu ce ai.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la frica de a da greș

Ești mult prea dornică să nu faci greșeli în viață - însă din acestea învățăm, creștem, evoluăm. Scapă de această teamă, ieși din zona de confort și asumă-ți riscuri. Mergi mai departe cu viața ta și trăiește cu adevărat.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău

Nu te mai întoarce în trecut. Nu te mai întoarce acolo unde ai suferit cel mai mult. În această săptămână permite-ți să te vindeci. Numără-ți binecuvântările și renunță puțin câte puțin la durerea din sufletul tău.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.