Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 28 februarie - 6 martie

Horoscop săptămânal 28 februarie - 6 martie. De ce ai nevoie în prima săptămână a lunii martie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Ai nevoie de iubire

Îți dorești foarte mult să lași jos toate măștile pe care le porți și să începi să fii mult mai sinceră cu oamenii din jurul tău; să spui ce ai pe suflet, să fii vulnerabilă, să nu îți mai ascunzi emoțiile și sentimentele pentru a părea puternică, neînfricată. În plus, ai nevoie de o îmbrățișare care să îți dea aripi.

Horoscop Taur

Ai nevoie de răspunsuri

Sunt multe întrebări care îți macină sufletul și la care vrei să găsești răspunsuri. Nu dispera și încearcă să ai răbdare. Poate că nu ești pregătită să auzi ce urmează să auzi. Între timp, concentrează-te pe lucrurile mărunte care îți pot pune zâmbetul pe buze.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de prieteni

În ultima perioadă întreaga atenție a fost îndreptată asupra vieții profesionale, unde ai fost nevoită să te ocupi de taskuri și proiecte importante. Ei bine, în această săptămână trebuie să te revanșezi în fața oamenilor dragi pentru că i-ai neglijat. În plus, și sufletul tău are nevoie de iubire.

Horoscop Rac

Ai nevoie de răbdare

Pe plan profesional în această săptămână se întâmplă destul de multe lucruri noi; ești foarte concentrată asupra tuturor taskurilor de care trebuie să te ocupi deoarece știi cât de importante sunt. Nu ești o persoană cu răbdarea la ea, însă de data aceasta chiar și cel mai mic detaliu primește atenție din partea ta.

Horoscop Leu

Ai nevoie să crezi mai mult în tine

Citește și:

În această săptămână astrele îți oferă posibilitatea să lucrezi mai mult cu propria persoană, să înveți să te apreciezi și, cel mai important, să ai mai multă încredere în tine. Trebuie să iei câteva decizii importante, așa că încearcă să te distanțezi de toată lumea și să înveți să îți asculți cu adevărat sufletul.

Horoscop Fecioară

Ai nevoie să fii tu însăți

Încearcă să nu mai pleci urechea la ce spun oamenii din jurul tău. În schimb, concentrează-te pe ce îți dictează inima. Dacă ai de luat o decizie importată, ascultă sfaturile celor din jur, însă lasă-te condusă de intuiție. Tu știi cel mai bine ce îți dorești de la viață.

Horoscop Balanță

Ai nevoie de o mână de ajutor

Citește și:

În această săptămână vrei să începi un proiect destul de important pe plan profesional și ai nevoie de o mână de ajutor din partea unui coleg de echipa. Astfel reușiți să puneți bazele unei colaborări de lungă durată, cu beneficii nu doar în carieră, ci și în ceea ce privește viața financiară.

Horoscop Scorpion

Ai nevoie de mai multă atenție

Oamenii din jurul tău sunt puțin superficiali în aceste momente, iar tu tot ce îți dorești de la ei este mai multă atenție. Treci printr-o perioadă ușor dificilă, în care te simți mai sensibilă că niciodată și vrei să fii înconjurată de acele persoane în care poți avea încredere și cu care poți vorbi despre orice problema.

Horoscop Săgetător

Ai nevoie de timp

Se întâmplă câteva lucruri neașteptate pe plan profesional și ai nevoie de timp pentru a te adapta și a le accepta. Chiar și așa, dai dovadă de maturitate în relația pe care o ai cu superiorii și colegii de echipă. Spre final de săptămână te vei bucura de o surpriză frumoasă.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Ai nevoie de înțelegere

În această perioadă întreaga atenție este îndreptată asupra vieții profesionale, unde îți dorești să faci câteva schimbări foarte importante. Ai nevoie ca partenerul de cuplu și oamenii dragi să te înțeleagă și să îți ofere libertatea de care ai nevoie pentru a te ocupa de toate activitățile necesare.

Horoscop Vărsător

Ai nevoie să iei o pauză de la tot

Tu ești făcută pentru a călători, a explora, a vedea lumea, iar această perioada a fost una foarte liniștită pentru tine. Ai avut câteva luni pline de rutină, însă lucrurile se vor schimba în scurt timp, trebuie doar să mai ai puțină răbdare. Spre final de săptămână mergi într-o scurtă vacanță și ești foarte fericită.

Citește și:

Horoscop Pești

Ai nevoie să fii optimistă

În această săptămână se schimbă multe lucruri pentru tine atât profesional, cât și personal. Astrele te sfătuiesc să încerci să ai răbdare, să te adaptezi modificărilor și să nu îți pierzi speranța. Fii optimistă deoarece în scurt timp vei vedea cum totul se va aranja în favoarea ta.

foto main iWUTJRW, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.