Setari Cookie-uri

5 Afirmații vitale pentru sezonul mistic al Peștilor

Deși suișurile și coborâșurile pot fi numeroase în următoarele săptămâni, Universul vrea să știm că aceste provocări vor veni cu recompense bogate și frumoase. Suntem sfătuiți să profităm de intuiția noastră puternică și de energia creativă care curge liberă în aer.

Sezonul Peștilor este cunoscut ca fiind un sezon al basmului, al viselor, al romantismului și al imaginației. Fiind conduși de planeta Neptun, Peștii reușesc să fie cu adevărat speciali.

Ne-am luat rămas bun de la sezonul rebel, îndrăzneț și excentric al Vărsătorului și ne aflăm în plin sezon al zodiei Pești. Acceptăm deja tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă și ne tot minunăm de toate schimbările care continuă să apară. Chiar dacă s-a încheiat sezonul Vărsătorului, iată că și Peștii încă cer schimbare și progres de la noi și ne îndeamnă să ieșim în continuare din zona de confort și să ne transformăm.

Iată câteva caracteristici ale zodiei Pești:

Trăsătură definitorie: generozitate
Cuvinte cheie: sensibilitate, emoție, prietenie, imaturitate, iubire, romantism
Calități: prietenos, sociabil, înțelegător, personalitate complexă, temperament maleabil
Putere ascunsă: darul premonitiei

Citește și:

sezonul pestilor

foto PeachShutterStock, Shutterstock

Citeste si: PE 19 FEBRUARIE SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA PEȘTI ȘI ADUCE CU EL ENERGIE DIVINĂ PENTRU FIECARE SEMN ZODIACAL

Deși suișurile și coborâșurile pot fi numeroase în următoarele săptămâni, Universul vrea să știm că aceste provocări vor veni cu recompense bogate și frumoase. Suntem sfătuiți să profităm de intuiția noastră puternică și de energia creativă care curge liberă în aer.

Iată câteva afirmații importante pentru sezonul Peștilor:

1. "Nu mai lupt împotriva destinului. Mă las purtată de valul schimbării pentru că știu că Universul are un plan special pentru mine."

Zodia Pești este cunoscută pentru ușurința cu care se adaptează la schimbare. Cel mai bun lucru pe care îl putem face în această perioadă este să acceptăm ce ni se întâmplă și să ne lăsăm purtați de valul schimbării, gândindu-ne clipă de clipă că Universul știe cel mai bine de ce avem nevoie pentru a fi fericiți. Această afirmație încurajează atitudinea pozitivă și ne ajută să facem față chiar și celor mai neașteptate situații.

Citește și:

2. "Exprim dragoste cu ușurință. Inima mea este încărcată de sentimente frumoase și speciale pe care vreau să le împărtășesc cu toți oamenii din jurul meu."

Pe măsură ce primăvara aduce natura la viață și sezonul romantic al Peștilor domnește peste noi toți, Universul ne spune că este întotdeauna o idee foarte bună să ne afirmăm capacitatea de a ne exprima dragostea față de cei dragi. Această afirmație încurajează vulnerabilitatea și deschiderea și cuprinde iubirea sub toate formele.

3. "Am încredere în intuiția mea. Îmi onorez simțurile speciale și mă las condusă de inimă."

Energia Peștilor din această perioadă tinde să scoată în evidență cele mai puternice simțuri intuitive ale noastre. Uneori, acest lucru poate fi ușor incomod pentru cei care nu sunt familiarizați cu propria intuiție. De aceea este recomandat să folosim această afirmație pentru a ne ajuta să fim în conexiune cu noi înșine și să gestionăm mai bine propria putere intuitivă, lăsându-ne conduși de ce ne dictează sufletul.

Citește și:

4. "Emoțiile mele nu mă fac mai slabă, ci din contră - îmi dau forță incredibilă și mă ajută să fiu invincibilă."

Fie că ne place, fie că nu, trebuie să știm că în timpul sezonului Peștilor, deciziile pe care le vom lua vor fi făcute mai mult cu inima decât cu capul. Acest lucru poate fi inconfortabil dacă ne gândim că nu putem controla emoțiile pe care le avem. Însă, dacă schimbăm puțin lucrurile și vedem emoțiile ca pe un avantaj, atunci totul se va schimba. De aceea este important să folosim această afirmație: ea ne reamintește de realitatea în care trăim. Emoțiile sunt un dar, nu un blestem.

5. "Îmi ascult visurile și mă las purtată în lumea lor. Vreau să trăiesc cu adevărat, vreau să fiu fericită, vreau să îmi văd visurile transformate în realitate"

Citește și:

Condusă de visătorul Neptun, zodia Pești ocupă primul loc atunci când vine vorba de topul zodiilor visătoare. Adesea, aceste visuri ne pot oferi perspective profunde dacă suntem dispuși să ascultăm. Este timpul să îi oferim sufletului o șansă de a vorbi. Este timpul să auzim ce are să ne spună.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.