Setari Cookie-uri

Pe 19 februarie Soarele intră în zodia Pești și aduce cu el energie divină pentru fiecare semn zodiacal

Pe 19 februarie Soarele intră în zodia Pești și aduce cu el un val de energie divină pentru toți. Iată sfatul Universului pentru fiecare semn zodiacale: 

Soarele își încheie călătoria în zodia Vărsător lăsând în spate amintiri minunate create și intră în Pești, un semn semn intuitiv, plin de compasiune și emoție. Universul ne spune să ne pregătim pentru o explozie de energie cosmică. În sfârșit, reușim să vedem beneficiile schimbărilor din ultima perioadă și ne bucurăm de drumul pe care mergem. Suntem acolo unde trebuie să fim și învățăm să trăim în prezent.

Pe 19 februarie Soarele intră în zodia Pești și aduce cu el un val de energie divină pentru toți. Iată sfatul Universului pentru fiecare semn zodiacale:

Horoscop Berbec

Nu-ți pierde încrederea

Lucrurile nu merg așa cum îți dorești în această perioadă, însă asta nu înseamnă că totul va continua fix la fel. Ai răbdare și permite-i Universului să facă câteva schimbări importante astfel încât să te ajute să ajungi pe drumul pe care trebuie să mergi în continuare.

Citește și:

Horoscop Taur

Este timpul să îți dai seama ce vrei de la viață

Profită de această perioadă pentru a face un rezumat al lecțiilor învățate în ultimele săptămâni și pentru a îți da seama ce îți dorești cu adevărat de la viață. Ești acolo unde trebuie să fii? Dacă nu, acum este momentul să faci schimbările necesare.

soarele in pesti

foto Warm_Tail, Shutterstock

Citeste si: EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN FEBRUARIE ADUC FERICIRE ADEVĂRATĂ ÎN SUFLETELE NOASTRE. UNIVERSUL NE ARATĂ CĂ NU SUNTEM SINGURI

Horoscop Gemeni

Spune ce ai pe suflet

Această perioadă în care Soarele este în Pești te învață să fii mult mai sinceră și să îți exprimi sentimentele, emoțiile, stările. Este momentul să spui ceea ce simți astfel încât să creezi relații frumoase, sincere și mature cu oamenii din jurul tău. Mulți vor lua ca exemplu această deschidere a ta.

Citește și:

Horoscop Rac

Mergi acolo unde te duce inima

Nu te mai lăsa influențată de oamenii din jurul tău, nu le permite să te facă să îți schimbi direcția în viață. Mergi pe drumul tău și încearcă să te lași condusă de intuiție; inima ta știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Horoscop Leu

Nu te mai întoarce în trecut, nu mai este nimic acolo

Următoarele săptămâni vor fi destul de emoționante pentru tine, draga mea născută în zodia Leu. Apare nostalgia și este posibil să simți nevoia să contactezi pe cineva din trecut. Nu te întoarce acolo unde ai suferit, mergi mai departe cu viața ta.

Horoscop Fecioară

Nu te grăbi în decizii

S-ar putea să simți nevoia să te retragi pentru puțin timp în lumea ta astfel încât să lucrezi mai mult la stările și emoțiile tale. Oferă-ți acest timp crucial pentru a îți face ordine în sentimente și, cel mai important, nu te grăbi în decizii. Totul va fi mult mai clar cu timpul.

Citește și:

Horoscop Balanță

Conectează-te la oamenii din jurul tău

Comunicarea cu oamenii din jur este una destul de puternică în această perioadă; simți nevoia să fii conectată la cei dragi, să îți deschizi sufletul și să spui ce ai pe inima. Simți nevoia să renunți la măști și să fii sinceră și vulnerabilă... și bine faci pentru că reușești să te apropii mai mult ca niciodată de cei la care ții.

Horoscop Scorpion

Dă-ți seama ce îți dorești

Aceasta este o perioadă de tulburări interesante în relațiile pe care le ai cu oamenii din jurul tău; va fi puțin dificil, cu drame, stres, certuri și discuții serioase... însă toate acestea te vor ajuta să îți dai seama ce îți dorești și să faci câteva schimbări necesare.

Horoscop Săgetător

Bucură-te de liniște

Citește și:

Următoarele săptămâni vor fi minunate pentru tine deoarece îți vor oferi posibilitatea să te relaxezi și să te bucuri de momente speciale alături de oamenii la care ții. Pe plan personal, îți faci timp să petreci momente doar cu tine astfel încât să îți pui în ordine gândurile și sentimentele.

Citeste si: CUM NE PREGĂTIM PENTRU SEZONUL PEȘTILOR? 4 SFATURI DE LA UNIVERS PENTRU A MANIFESTA VIAȚA LA CARE VISĂM

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.