Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 martie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 7-13 martie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la oamenii toxici care îți otrăvesc sufletul

În aceste momente este obligatoriu să te concentrezi pe lucrurile frumoase, care să te încarce cu energie pozitivă. Încearcă să eviți discuțiile cu oamenii negativi, care îți pot otrăvi sufletul.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți la gândurile negative

Îți faci atât de multe scenarii urâte în mintea ta și permiți gândurilor să zboare departe, pe tărâmuri mult prea întunecate. Preia controlul și învață să te concentrezi asupra lucrurilor adevărate și frumoase, care se întâmplă sub ochii tăi.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la tot ce te leagă de trecut

Ești prinsă de trecut și nu poți trăi cu adevărat. Eliberează-te de toate amintirile, de gândurile, de oamenii care nu îți permit să îți continui drumul. Este momentul să fii fericită din nou.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la rutină

Nu-ți fie teamă să schimbi puțin situația în care te afli în momentul prezent. Gândește-te că este momentul să ieși din zona de confort, să înveți lucruri noi și să evoluezi. Ieși din rutină și vei vedea cum este viața cu adevărat.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.