Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 7-13 martie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 7-13 martie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la invidie

Nu vei ajunge nicăieri dacă vei privi în stânga și în dreapta, încercând să îți dai seama cum își trăiesc alți oameni viața. Acesta este drumul tău și doar atât - mergi pe el așa cum îți dorești, fără să îți pese de ce ar spune sau ar face alții.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la teama pe care ai adus-o cu tine din trecut

Acceptă experiențele trăite până acum, îngroapă amintirile dureroase, învață-ți lecțiile și mergi mai departe. Poți să fii fericită, trebuie doar să îți dorești. Ai grijă de sufletul tău.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la oamenii negativi

Nu mai păstra în jurul tău oameni care te rănesc, care nu sunt acolo pentru tine, care nu te iubesc și care vor doar să profite de tine. În schimb, înconjoară-te de acei oameni frumoși, cu suflet bun, care te apreciază pentru ceea ce ești și nu încearcă să te schimbe.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la a te întreba "De ce eu?"

Lucruri rele se întâmplă tuturor oamenilor. Nu te mai gândi că doar tu treci prin momente dificile. Încearcă să ai răbdare, și această perioadă va trece și, în cele din urmă, totul va fi bine.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la frica de schimbare

Nu te teme de nimic în această perioadă. Te așteaptă o săptămână cu schimbări destul de îndrăznețe; acceptă-le, adaptează-te și mergi mai departe pentru că doar așa vei reuși tot ce îți propui.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la lucrurile care nu îți mai servesc

Scapă de toată aglomerația din jurul tău și din sufletul tău. Încearcă să îți faci ordine în casă și în gânduri, să elimini toate acele lucruri care nu îți mai folosesc și care nu îți permit să fii fericită.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la dorința de răzbunare

Nu păstra în sufletul tău sentimente atât de urâte precum răzbunarea; eliberează-te de toate aceste emoții și permite stărilor frumoase, bucuriei, iubirii, să pătrundă în inima ta și să îți inunde viața.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la obsesia de a găsi iubirea în alți oameni

Nu poți găsi iubire în alți oameni. Mai întâi trebuie să găsești iubire în tine, în sufletul tău. Caută adânc și vei fi surprinsă de ce vei găsi - cea mai pură și mai frumoasă dragoste din lume.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.