Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 14-20 martie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 14-20 martie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să îți faci scenarii peste scenarii

Știu că aceasta este o perioadă incertă și dificilă, însă nu te ajută cu nimic să te concentrezi doar pe rău. Nu îți mai face scenarii, nu te mai gândi la toate lucrurile negative posibile și imposiible. Învață să cultivi recunoștința în inima ta și pacea în sufletul tău.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la vinovăție

Ești foarte aglomerată cu taskurile profesionale și simți că nu reușești să rezolvi tot ce îți propui. Nu te mai simți vinovată pentru viața ta și trăiește așa cum îți dorești. Dacă acum simți nevoia să te concentrezi pe carieră, atunci fă-o fără nicio reținere.

Citește și:

horoscop taur

foto pixabay

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să te mai grăbești

Ești într-o fugă constantă prin viață. Îți împlinești un vis și imediat începi să alergi după altul. Este ca și cum ai încerca non stop să umpli un gol în sufletul tău. Încetinește și bucură-te de rezultatele avute. Bucură-te de viața pe care o trăiești aici și acum. Bucură-te de lucrurile mărunte pentru că acestea sunt cele care contează cu adevărat.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la frica de a îți asuma riscuri

Această săptămână este o perioadă foarte bună pentru a te dezvolta în carieră. Scapă de frică, ieși din zona de confort și luptă pentru ceea ce îți dorești. Pune-ți în aplicare planurile deoarece vei avea rezultate incredibile cu ele.

Citește și:

Horoscop Leu

Trebuie să renunți să mai ții resentimente în sufletul tău

A venit momentul să ierți cu adevărat oamenii care ți-au greșit. Nu mai păstra în sufletul tău sentimente grele precum ura și dorința de răzbunare pentru că, astfel, nu te vei vindeca niciodată și vei continua să trăiești în trecut. Știu că este greu, însă este necesar.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la dorința de a înțelege planul Universului

Nimeni nu știe ce ne rezervă viitorul, nu mai încerca să îți înțelegi viața. Pierzi atât de mult timp încercând să îți dai seama ce urmează să se întâmple, iar viața trece pe lângă tine. Eliberează-te de acest obicei și trăiește cu adevărat.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la teama de iubire

Citește și:

Da, știu, ai trecut prin atât de multe. Însă nu trebuie să te ferești să iubești pentru că iubirea este cea care te vindecă cu adevărat. Dărâmă zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și permite-i sufletului tău să se îndrăgostească din nou.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la ideea că trebuie să ai tot ce îți dorești

Ești prea concentrată să obții lucruri de care nici măcar nu ai nevoie - pentru că acestea sunt lucruri "de umplutură", cele care îți aduc o fericire de scurtă durată. Însă fericirea adevărată și de durata înseamnă să fii mulțumită și impliniata cu ce ai deja în viața ta - să nu uiți niciodată asta.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.