Setari Cookie-uri

Prima Lună Plină a primăverii aduce cu ea vestea pe care toți vrem să o primim: În cele din urmă, totul va fi bine

18 Martie: Prima lună plină a primăverii este aici și ne vindecă de toate rănile trecutului. Mantra fiecărei zodii pentru această perioadă.

Pe 18 martie va răsări pe cerul întunecat prima lună a primăverii: o lunămare, superbă, strălucitoare, plină de energii puternice adunate de prin tot Cosmosul. Universul ne spune să ne deschidem sufletele deoarece această perioadă va aduce multă vindecare pentru noi toți. Luna Plină de pe 18 martie are loc în Fecioară, o zodie sensibilă ce ne poate învăța câteva lecții destul de importante despre cum să ne trăim viața.

Află care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea perioadă:

Horoscop Berbec

Știu că sunt bine. Învăț să am răbdare cu mine. Nu pot controla tot ce se întâmplă în viața mea, însă pot controla modul în care răspund la ce se întâmplă. Răspunsul meu este cea mai mare putere pe care o pot avea.

Citește și:

Citeste si EVENIMENTELE ASTROLOGICE DIN MARTIE NE REAMINTESC CĂ NIMIC NU ESTE PENTRU TOTDEAUNA. NICI MĂCAR DUREREA

Horoscop Taur

Capacitatea mea de a depăși provocările este nelimitată, potențialul meu de a reuși este infinit. Am încredere în mine și merg mai departe cu planurile făcute. Lupt pentru ceea ce îmi doresc și nu renunț până nu îmi văd visurile împlinite.

luna plina 18 martie

foto jakkapan, Shutterstock

Horoscop Gemeni

Aleg să mă concentrez pe lucrurile frumoase. Aleg să elimin discuțiile negative pe care le am cu mine însămi și să mă încurajez. Am încredere că totul va fi bine.

Horoscop Rac

Nu mai aștept să se întâmple minuni sau să vină ocazia perfectă. Promit să încep chiar de azi să îmi schimb atitudinea, credințele, gândurile și viața.

Citește și:

Horoscop Leu

Aleg să îmi ascult inima pentru că știu că ea mă va conduce în direcția potrivită. Am curajul să iau decizii bazate pe ce îmi dictează sufletul. Merg mai departe cu viața mea.

Horoscop Fecioară

Nu mă mai opun schimbării. Învăț să accept tot ce mi se întâmplă, cu bune și cu rele. Învăț lecțiile importante din greșelile mele și încerc să merg mai departe.

Horoscop Balanță

Profit de această perioadă și aleg să mă gândesc la un nou început. Este o nouă zi, este o nouă șansă pentru mine de a face ce îmi place. De a îmi trăi viața așa cum îmi doresc. De a alege fericirea.

Horoscop Scorpion

Am tot ce am nevoie pentru a fi fericită. Viața mea se întâmplă chiar în acest moment, așa că aleg să o trăiesc fără să mă mai gândesc la ce s-a întâmplat sau la ce s-ar putea întâmpla mâine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.