Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 21-27 martie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 21-27 martie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la nefericire

Știu, ușor de zis... greu de făcut. Însă o să te rog să încerci. Nu te da bătută. Fă un pas micuț înainte și nu te mai focusa pe gândurile negative, pe stres, pe durerea din sufletul tău. Mergi mai departe concentrându-te pe lucrurile mărunte care îți pun zâmbetul pe buze.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să îți mai numeri greșelile

Ești destul de dură cu tine, nu crezi? Te concentrezi atât de mult pe greșelile făcute și uiți să te bucuri de toate reușitele avute, de luptele câștigate. Îndreaptă-ți atenția asupra momentelor în care ai fost puternică și învață să fii mândră de tine.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la griji

Citește și:

Grijile nu fac parte din tine, sunt doar trecătoare. Așadar, acceptă acest lucru și permite-ți să te eliberezi de ele astfel încât să le lași să iasă din viața ta și să îți liniștești sufletul. Cultivă recunoștința în sufletul tău zi de zi, clipă de clipă.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la tot ce te leagă de trecut

În această săptămână Universul îți tot trimite semne că ar fi momentul să nu te mai întorci în trecut. Îndrăznește să îți faci curaj și să închizi acel capitol odată pentru totdeauna astfel încât să poți merge mai departe cu viața ta. Va fi greu, însă necesar.

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.