Setari Cookie-uri

5 Afirmații vitale pentru sezonul Berbecului

Soarele a intrat în Berbec, o zodie îndrăzneață, plină de viață, de curaj și de forță interioară. Sezonul Berbecului este unul de care ar fi bine să profităm din plin deoarece ne poate ajută în multe aspecte ale vieții noastre. 

Fiind stăpân pe cer în perioada 20 martie - 19 aprilie, Berbecul este un semn zodiacal puternic, dramatic și curajos. Fie că ești născută în acest semn zodiacal, ești complet diferită de el sau tinzi să vibrezi cu energia Berbecului, afirmațiile te pot ajută să te aliniezi cu fluxul momentului.

Cu aceste mantre potrivite și o atitudine de învingător putem avea succes în planurile importante ale vieții noastre. 5 Afirmații vitale pentru sezonul Berbecului

1. "Conduc cu bunătate. Am încredere în mine și lupt pentru ceea ce îmi doresc însă, în același timp, cultiv iubirea și bunătatea în sufletul meu."

Această afirmație este una puternică, cu două legături importante pentru Berbec: în primul rând, afirmă liderul din tine, ceea ce este important pentru energia Berbecului (predispus la conducere) și, în al doilea rând, "lovește" marginile mai ascuțite și mai dure ale Berbecului, asigurându-te că poți conduce cu bunătate și compasiune. În acest fel, pășești cu ușurință în rolul de conducere și o faci dintr-un loc în care există iubire.

Citește și:

horoscop berbec

foto Ennona Gavrilova_Ellina, Shutterstock

Citeste si PE 20 MARTIE SOARELE INTRĂ ÎN ZODIA BERBEC. DĂM PRIMA PAGINĂ DINTR-UN NOU CAPITOL AL VIEȚII NOASTRE

2. "Încrederea mea este contagioasă. Reușesc să schimb oamenii din jurul meu și să îi ajut să se lase conduși de intuiție și să își urmeze cele mai îndrăznețe visuri."

Energia Berbecului nu este una timidă sau modestă - din contră, este zgomotoasă, puternică, incredibilă. În această perioadă poți ajuta enorm de mult oamenii din jurul tău cu această afirmație care nu doar îți recunoaște propria încredere, ci o și transformă într-un atuu pentru toți ceilalți.

În sezonul Berbecului ai posibilitatea de a schimba lumea - îi poți încuraja pe cei cu care interacționezi să creadă în ei cu tot sufletul și să lupte pentru ceea ce își doresc.

Citește și:

3. "Sunt o forță creativă. Îmi las imaginația să zboare astfel încât să mă ajute în toate planurile în care am nevoie de ea."

Fiind primul semn din zodiacul european, Berbecul este văzut că un inițiator. Adesea, acesta are asocieri puternice cu cartea de tarot Magicianul, o forță creativă puternică. Drept urmare, manifestările pe care vrei să le pui în acțiune în acest sezon vor fi privite cu amabilitate în energia Berbecului.

Folosește această afirmație pentru a profita de energia Universului și a îți schimba viața.

4. "Transform furia în ambiție. Nu mai permit emoțiilor negative să îmi inunde sufletul, ci din contră - le schimb dându-le o notă pozitivă și folosindu-mă de ele pentru a ajunge acolo unde îmi doresc."

Citește și:

Berbecul este cunoscut pentru temperametnul sau fierbinte și pentru izbucnirile destul de dese. Universul te sfătuiește să nu ignori emoțiile și energia din tine - acceptă-le, însă nu le permite să îți otrăvească sufletul. Din contră, dă-le o notă pozitivă și transformă-le în ambiție, într-o forță productivă. Folosește-te de ele pentru a îți regăsi puterea interioară și a recunoaște această energie incredibilă din tine.

5. "Sunt îndrăzneață. Sunt puternică. Sunt incredibilă. Sunt parte din Univers. Sufletul meu este încărcat cu lumină divină."

Această afirmăție poate fi folosită că o ultimă reamintire a unora dintre cele mai bune calități ale Berbecului - precum și a calităților care există deja în noi toți.

Citește și:

Permite-i sezonului Berbecului să scoată la iveală focul și lumina interioară și să te ajute să strălucești în unele dintre cele mai întunecate momente. În sufletul tău este acea scânteie divină, caut-o, găsește-o și permite-i să te călăuzească în viață.

foto main oceanoart, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.