Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 28 martie - 3 aprilie

Horoscop săptămânal 28 martie - 3 aprilie. De ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești că să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână.

Horoscop Berbec

Ai nevoie să crezi că totul va fi bine

Să nu cumva să îți pierzi speranța. Tot ce se întâmplă acum te va ajuta să devii cea mai bună versiune a ta, să fii mai puternică, să crezi în tine cu tot sufletul tău și să te transformi. Este o perioadă incredibil de importantă pentru tine, așa că luptă pentru ce îți dorești și mergi mai departe. Va fi bine mai repede decât crezi.

Horoscop Taur

Ai nevoie să spui ce ai pe suflet

În această săptămână trebuie să înveți să fii sinceră cu oamenii din jurul tău și, cel mai important, cu tine. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a scoate din suflet tot ce ai ținut ascuns, pentru a lucra cu emoțiile tale și pentru a te apropia și mai mult de cei la care ții.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de multă liniște

În ultima săptămână a lunii martie îți dorești foarte mult să te liniștești. Ai nevoie să iei o pauză de la tot, să faci un pas în spate și să fii doar tu cu tine. Să analizezi tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, să îți înveți lecțiile, să închizi acest capitol și să dai pagina pentru că te așteaptă un drum cu adevărat frumos.

Horoscop Rac

Ai nevoie să crezi cu tot sufletul în puterea ta

Universul vrea să știi că este alături de tine necondiționat. Crede în el, crede că totul va fi bine. Crede că ești mult mai puternică decât simți tu și luptă pentru a depăși obstacolele care stau în calea visurilor tale. Mergi mai departe, nu te da bătută.

Horoscop Leu

Ai nevoie să readuci liniștea în sufletul tău

Citește și:

Luna martie a fost una destul de obositoare și agitată pentru tine, așa că încerci să profiți de ultima săptămână din ea pentru a regăsi pacea și a te liniști. Îți îndrepți atenția asupra activităților care te ajută să te reconectezi la sufletul tău și să fii în legătură directă cu emoțiile și stările tale.

Horoscop Fecioară

Ai nevoie să te simți liberă

Primăvara a venit și tu nu îți dorești nimic altceva decât să te bucuri de ea cu tot sufletul. Simți nevoia să fii liberă, să te distrezi, să ieși cât mai mult în natură, să te bucuri de fiecare clipă și să trăiești cu adevărat.

Horoscop Balanță

Ai nevoie să fii înțeleasă de cei din jurul tău

În această săptămână îți dorești foarte mult că oamenii din jur să nu mai fie împotriva ta, ci din contră - să te accepte așa cum ești, să te susțină chiar dacă nu sunt de acord cu alegerile tale și să te iubească necondiționat. Vrei să facă un pas în spate și să îți permită să îți trăiești viața așa cum îți dorești.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Ai nevoie de iubire sinceră

În această săptămână sufletul tău are nevoie de iubire sinceră și necondiționată - și nu doar din partea oamenilor dragi, ci și din partea ta. Învață să fii mai blândă cu tine, să te apreciezi pentru ceea ce ești, să te iubești necondiționat, cu bune și cu rele.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.