Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 28 martie - 3 aprilie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 28 martie - 3 aprilie . Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Renunță la tot stresul acumulat în sufletul tău

Încearcă să te detașezi de toate emoțiile negative adunate, de tot stresul acumulat, de anxietate. Scapă de toate aceste emoții urâte care nu îți permit să te bucuri de viață cu adevărat. Ia-o treptat, fă un pas în afara zonei de confort, bucură-te de clipa prezentă, alege recunoștința și apreciază lucrurile mărunte. Trăiește cu bucurie în suflet clipă de clipă.

Horoscop Capricorn

Renunță la dorința de răzbunare

Nu păstra în inima ta sentimente dificile; scapă de dorința de răzbunare pentru că îți otrăvești singură sufletul. Eliberează-te de toate emoțiile negative pentru a te vindeca cu adevărat de trecut și a te bucura de viața pe care o trăiești aici și acum.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Renunță să te mai grăbești în viață

Ce zici dacă ai face un pas în spate și i-ai permite destinului să îți arate drumul tău în viață? Universul vrea să își joace cartea și să îți arate ce are pregătit pentru tine. Nu mai încerca din răsputeri să controlezi tot.

Horoscop Pești

Renunță să mai accepți sfaturile celor din jurul tău

Te-ai gândit că nu degeaba viața pe care o trăiești este numai și numai a ta? Nu te mai lăsa influențată de ce spun sau fac oamenii din jurul tău. Este momentul să îți asculți intuiția și să nu îți mai pese de ceilalți.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.