Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 28 martie - 3 aprilie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 28 martie - 3 aprilie . Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Renunță la ideea că trebuie să ajuți oamenii din jur indiferent de situație

Nu te pierde pe tine încercând să vindeci sau să salvezi alți oameni. Nu este în puterea ta să îi salvezi. Detașează-te de tot ce nu ține de tine și învață să te pui pe primul loc pentru că tu ești cea mai importantă.

Horoscop Taur

Renunță să mai ai încredere deplină în alte persoane

Fiecare om își trăiește viața după propriile reguli. Așadar, încearcă să nu te mai lași influențată de alții pentru că este posibil să ajungi pe un drum greșit de pe care vei ieși cu greu. Ascultă-ți intuiția și urmează-ți sufletul.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Renunță la dorința ca lucrurile să se întâmple cum și când vrei tu

Viața nu se întâmplă atunci când îți dorești tu, ci când Universul își dă seama că ești pregătită să accepți tot ce are să îți ofere. Încearcă să nu mai controlezi lucrurile, să ai răbdare și să te lași purtată de destin. Lucruri minunate te așteaptă.

Horoscop Rac

Renunță la ideea că viața trebuie să fie perfectă

Nimic în această lume nu este perfect. Așadar, ce cauți mai exact? Învață să te bucuri de viață așa cum este ea, cu bune și cu rele și cultivă în inima ta recunoștință. Apreciază lucrurile mărunte și vei cunoaște din nou liniștea sufletului.

Horoscop Leu

Renunță la dorința de a găsi iubirea adevărată în alți oameni

Citește și:

Nu ai nevoie de alți oameni pentru a fi fericită. De fapt, nu ai nevoie de nimeni pentru a aduce iubire în viața ta. În inima ta există cea mai pură formă de dragoste; ea stă acolo, ascunsă, și așteaptă să fie găsită.

Horoscop Fecioară

Renunță la tot ce te leagă de trecut

Pentru a fi fericită cu adevărat, trebuie să înveți să trăiești în prezent. Și, pentru a trăi în prezent, trebuie să te eliberezi definitiv de trecut. Viața ta este aici și acum, bucură-te de ea fără să te mai gândești la ce s-a întâmplat.

Horoscop Balanță

Renunță să mai încerci să mulțumești toți oamenii

În această săptămână trebuie să înveți să te pui pe primul loc, să te alegi pe tine înainte de a alege alți oameni, să ai grijă de tine înainte de a avea grijă de alții, să te iubești pe tine înainte de a îi iubi pe alții. Nu, nu este egoism, este dragoste necondiționată pentru sufletul tău.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Renunță la frica de necunoscut

Îți este atât de teamă de ce urmează să se întâmple încât alegi să trăiești în rutina ta, însă pierzi atât de multe din frumusețea vieții. Nu te mai speria de ce nu poți controla și învață să accepți necunoscutul pentru că doar așa trăiești cu adevărat.

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.