Setari Cookie-uri

Alege o lună pentru a descoperi adevărata ta personalitate și un mesaj de la Univers pentru următoarea perioadă

Alege o luna si afla cine esti cu adevarat si care este mesajul pe care Universul il are pentru tine pentru urmatoarea perioada.

Dacă ai ales prima lună...

foto Anton27, Shutterstock

Ești o persoană eficientă cu timpul său, mereu dornică să își împlinească visuri

Tu ești o fire energică, optimistă, cu multă încredere în propria persoană. Simți că trebuie să lucrezi constant pentru că ești într-un proces de transformare; faci tot posibilul să devii cea mai bună versiune a ta. Lupți pentru ceea ce îți dorești și nimic nu pare să te sperie. Din contră, obstacolele sunt provocări interesante care te scot din zona de confort, te învață multe lecții de viață și îți permit să te dezvolți.

Mesajul Universului pentru tine pentru următoarea perioadă: Principala ta provocare este să fii mai tolerantă cu tine însăți pentru că poți deveni un judecător necruțător și foarte strict. Fii atentă la felul în care te porți cu tine atunci când greșești (cuvintele pe care le folosești, lucrurile pe care le faci), respectă-te, acceptă-ți greșelile și lucrează cu multă dragoste și hotărâre pentru a le rezolva. Este mult mai bine să devii cea mai mare susținătoare a ta decât să fii cel mai mare critic.

Citește și:

Dacă ai ales a doua lună...

foto: Teo Tarras, Shutterstock

Ești o fire practică, bună, emoțională, care se bucură de fiecare moment frumos al vieții. Ești conectată pe atenția la lucruri mărunte și înveți să fii recunoscătoare clipă de clipă pentru ceea ce trăiești. Pentru tine fericirea adevărată se găsește întotdeauna în sufletul tău și mereu încerci să o activeti și să te bucuri de ea.

Sfatul Universului pentru tine: lucrează puțin la relația pe care o ai cu oamenii din jurul tău. Mulți încearcă să profite de bunătatea ta și este posibil să fii rănită destul de ușor. Învață să te pui pe primul loc înainte de a îi pune pe alții, să te iubești pe tine înainte de a îi iubi pe alții, să te ajuți pe tine înainte de a îi ajuta pe alții.

Citește și:

Dacă ai ales a treia lună...

foto: maxtimofeev, Shutterstock

Ești o persoană atentă la detalii, foarte curioasă și destul de obiectivă. Deși poți fi prietenoasă, preferi să ai un cerc de prieteni foarte restrâns, să petreci timp doar cu oamenii dragi sau să fii singură. Îți este greu să permiți altor oameni să intre în viața ta cu ușurință; ai fost destul de rănită de nenumărate ori și nu îți mai poți deschide sufletul atât de ușor.

Sfatul Universului pentru tine: principala ta provocare este să crezi mai mult în intuiția ta, în vocea inimii pe care o auzi în minte și să îți pregătești sufletul să trăiască în armonie pozitivă pentru că cu cât o faci mai repede cu atât vei elimina mai ușor obstacolele și ideile care te împiedică să ajungi la adevărata fericire în viața ta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.