Micile trucuri si reguli pe care le putem invata de la experti ne pot face viata mai usoara.
Iar cand vine vorba despre abilitatile culinare, nimic nu este mai important decat folosirea cantitatii perfecte de sare in preparatele tale. Christopher Arturo, bucatar chef si instructor in cadrul Institutului de Educatie Culinara din Statele Unite, a dezvaluit pentru wellandgood.com cateva trucuri pe care le poti folosi pentru a nu adauga niciodata prea multa sau prea putina sare.
Inainte de toate, este important sa-ti amintesti ca nu ar trebui sa consumi mai mult de 2,3 miligrame de sodiu pe zi, ceea ce inseamna aproximativ o lingurita de sare. „Un consum ridicat de sodiu poate sa agraveze unele afectiuni, contribuie la retentia de fluide si poate provoca cresterea tensiunii arteriale. Toate acestea pot, la randul lor, sa duca la alte probleme de sanatate precum afectiuni cardiace, infarct si probleme la nivelul rinichilor”, declara medicul Melissa Rifkin pentru wellandgood.com.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Când tăcerea se așterne peste iubire: Cum să îl abordezi când nu îți mai vorbește
- Deea Maxer, mesaj subtil pentru Dinu Maxer, după ce artistul a declarat că are o nouă iubită: Nu ai cum să schimbi alte persoane
- Ce trebuie să știi despre contracepția locală: cât de sigure sunt ovulele Contracept-M și cum să le folosești?
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
foto main pixabay