Setari Cookie-uri

Cum sa nu mai sarezi prea putin sau in exces preparatele atunci cand gatesti. 5 Trucuri de la un bucatar

Micile trucuri si reguli pe care le putem invata de la experti ne pot face viata mai usoara.

Iar cand vine vorba despre abilitatile culinare, nimic nu este mai important decat folosirea cantitatii perfecte de sare in preparatele tale. Christopher Arturo, bucatar chef si instructor in cadrul Institutului de Educatie Culinara din Statele Unite, a dezvaluit pentru wellandgood.com cateva trucuri pe care le poti folosi pentru a nu adauga niciodata prea multa sau prea putina sare.

Inainte de toate, este important sa-ti amintesti ca nu ar trebui sa consumi mai mult de 2,3 miligrame de sodiu pe zi, ceea ce inseamna aproximativ o lingurita de sare. „Un consum ridicat de sodiu poate sa agraveze unele afectiuni, contribuie la retentia de fluide si poate provoca cresterea tensiunii arteriale. Toate acestea pot, la randul lor, sa duca la alte probleme de sanatate precum afectiuni cardiace, infarct si probleme la nivelul rinichilor”, declara medicul Melissa Rifkin pentru wellandgood.com.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.