Setari Cookie-uri

Pe 2 mai Venus a intrat în zodia Berbec. Universul ne cere să ne pregătim 3 săptămâni de pasiune și surprize sentimentale

Pe data de 2 mai, seducția a întâlnit dragostea adevărată pentru că Venus, planeta iubirii, a intrat în îndrăznețul și pasionalul Berbec. Pentru următoarele trei săptămâni Universul ne spune să ne așteptăm să ne simțim mai încrezători ca niciodată în noi, plini de entuziasm, chef de viață și dorința de a iubi. 

Horoscop Săgetător

Arată cine ești cu adevărat

Venus în Berbec te schimbă destul de mult și scoate la iveală pasiunea pe care nici tu nu o cunoșteai. Senzualitatea se amplifică atunci când ți se permite să arăți adevărata expresie a personalității tale magnetice. Nu te teme de ceea ce simți și învață să fii sinceră cu partenerul de cuplu.

Horoscop Capricorn

Ieși din rutină

Pentru a condimenta lucrurile pe plan sentimental, este momentul să nu te mai gândești la momentele intime ca la o rutină. Schimbă-ți percepția și privește-le ca pe o călătorie către auto-descoperire. Această energie aduce aventură și oportunități frumoase de a te apropia de persoana iubita.

Horoscop Vărsător

Nu te teme să ceri mai mult

Cuvinte precum "plictiseală" și "simplitate" sunt excluse în perioada în care Venus trece prin Berbec. Tânjești după pasiune intensă, manifestări puternice de afecțiune și acte curajoase de dragoste. Dacă ești într-o relație și nu le ai, poate că este timpul să porți o conversație serioasă cu partenerul de cuplu.

Citește și:

Horoscop Pești

Fă ce simți că trebuie

Ieși din rutină și pune în practică fanteziile pe care le ai. Găsește noi modalități de a interacționa cu partenerul de cuplu și de a îi arăta că încă ești atrasă de el. Dacă ești singură, Universul are o surpriză pentru ține de care te vei bucura în apropiere de jumătatea lunii mai.

foto NASA images + Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.