Setari Cookie-uri

Pe 2 mai Venus a intrat în zodia Berbec. Universul ne cere să ne pregătim 3 săptămâni de pasiune și surprize sentimentale

Pe data de 2 mai, seducția a întâlnit dragostea adevărată pentru că Venus, planeta iubirii, a intrat în îndrăznețul și pasionalul Berbec. Pentru următoarele trei săptămâni Universul ne spune să ne așteptăm să ne simțim mai încrezători ca niciodată în noi, plini de entuziasm, chef de viață și dorința de a iubi. 

Vrei să afli care este sfatul pe care Universul îl are pentru tine pentru următoarea perioadă? Atunci citește în continuare.

Venus intră în Berbec la doar câteva zile după o Lună Nouă, conducându-ne către un nou început, acela de a învăța cum să iubim cu adevărat. Zeița iubirii este dornică să aducă foc și pasiune în zonele stagnante ale vieții noastre, încurajându-ne să acționăm conform visurilor și fanteziilor la care ne gândim. Acest tranzit este unul incredibil de interesant deoarece scoate la lumină latura noastră jucăușă și ne permite să ne punem imaginația la contribuție.

foto NASA images

Sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarele trei săptămâni:

Horoscop Berbec

Nu confunda iubirea cu pofta

Citește și:

Venus îți activează dorințele naturale și aprinde pasiunea în relația sentimentală. Îți dorești intensitate și tânjești după necunoscut. Totuși, nu confunda iubirea cu pofta deoarece poți seduce cu ușurință oamenii din viața ta și este posibil ca pe unii să îi rănești fără să vrei. Mare atenție la cum manifești ceea ce vrei și ceea ce simți.

Horoscop Taur

Renunță la timiditate

Este posibil ca în această perioadă, cu Venus în Berbec, să te simți puțin timidă. Însă acesta este cel mai bun moment pentru a îți explora dorințele reprimate și a îți lăsa imaginația interioară să zboare. Fii sinceră și deschisă cu privire la ceea ce îți dorești, partenerul de cuplu nu îți citește gândurile, așa că trebuie să îi spui ce vrei.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Folosește-te de farmecul tău

În această perioadă ești dornică de distracție. Te simți plină de viață și energică și poți rapid să aduci bucurie pe plan sentimental. Partea ta pasională iese la iveală prin comunicare, iar natura fermecătoare îți oferă exact ceea ce îți dorești în viața de cuplu. Nu te ascunde, folosește-ți farmecul unic.

Horoscop Rac

Exprimă-ți liber gândurile și sentimentele

Dacă vrei să te conectezi la un nivel profund cu partenerul de cuplu, pe lângă o viață sexuală activă ai nevoie și de deschidere emoțională. Renunță la măștile pe care le porți în relație și învață să fii vulnerabilă și să arăți cine ești cu adevărat. Permite-i sensibilității să iasă la iveală.

Citește și:

Horoscop Leu

Nu renunța la a fi ceea ce ești

Ești minunată așa cum ești și nu trebuie să te schimbi pentru nimeni în această lume. Nu uita că cine te iubește, te acceptă atât cu calități, cât și cu defecte. În cazul în care ești singură, este posibil ca spre jumătatea acestei luni să întâlnești o persoană cu adevărat specială, care te va învăța ce înseamnă iubirea adevărată.

Horoscop Fecioară

Renunță la gelozie

Este momentul să începi să ai încredere în partenerul de cuplu. Trebuie să demonstrezi că te-ai schimbat și că ați ajuns în acel punct în relația voastră în care nu mai există temeri că s-ar putea întâmpla ceva. Legătura dintre voi este mult prea profundă pentru a te gândi la ce este mai rău.

Citește și:

Horoscop Balanță

Nu te teme de necunoscut

Universul îți spune că devii un partener mai bun dacă renunți la egoism. Este momentul să fii deschisă la nou, să explorezi necunoscutul și să îți accepți dorințele. Comunicarea cu partenerul de cuplu trebuie să fie una sinceră.

Horoscop Scorpion

Acceptă schimbările din viața sentimentală

Schimbările îți bat la ușă, iar tu trebuie să le accepți. Nu te opune destinului pentru că este posibil să ajungi pe un drum pe care mai târziu îl vei regreta. Fă un pas în spate și permite-i Universului să îți arate ce ai de făcut. Aventura te așteaptă, noutatea te va transforma radical.

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.