Setari Cookie-uri

Există un motiv pentru care Dumnezeu aduce anumiți oameni în viața ta și apoi îi lasă să plece mai departe, pe drumul lor

Poate că acești oameni sunt îngeri trimiși către noi să ne învețe o lecție, să ne vindece sau să ne facă persoane mai bune, iar când timpul lor se termină, ei își vor deschide aripile și vor zbura mai departe, către o altă destinație. Ei sunt meniți să fie în viața altor oameni pentru totdeauna. 

Nu putem explica cu adevărat de ce simțim anumite lucruri pentru cineva. De ce ne conectăm atât de profund cu unii oameni și mai puțin sau chiar deloc cu alții.

Dumnezu ne aduce mai aproape de anumiți oameni pentru că aceștia sunt cei de care avem nevoie chiar acum, în acest moment. Aceștia sunt oamenii care ne vor învăța lecții importante fie despre viață, fie despre noi înșine.

Există un motiv pentru care Dumnezeu îți face ca inima să îți bată mai tare pentru o anumită persoană și un motiv pentru care te atașezi de aceasta mai mult decât de alții. În general, oamenii de care ne atașăm cu adevărat, profund, intens sunt cei care au ceva valoros să ne invețe, care joacă un rol major în viața noastră. Ironia este că majoritatea acestor oameni sunt temporari pentru că datoria lor este să ne deschidă ochii, să ne arate cum este viața de fapt și apoi să ne elibereze și ei să își continue drumul.

Citește și:

Uneori etapa în care ești în viață determină ce fel de oameni atragi, în funcție de nevoile tale, și tocmai aceasta este frumusețea destinului - Dumnezeu îți trimite oamenii care ai nevoie exact la momentul potrivit. Prin acești oameni el îți oferă răspunsurile pe care tu le căutai în locuri greșite. El te ajută să te transformi aducându-te mai aproape de oamenii care scot la iveală tot ce este mai bun din tine. El te ajută atunci când ești la pământ, aducându-te mai aproape de cei care sunt capabili să te scoată din întuneric.

Singura problema în această situație este că noi încercăm să ne construim singuri desitnul și vrem să transformăm acești oameni temporari în oameni pe care îi vrem pentru totdeauna în viața noastră. Însă acesta nu este rolul lor - ei nu sunt pentru a rămâne o veșnicie alături de noi. Ei nu sunt meniți să fie lângă noi până la finalul vieții. Dumnezeu i-a adus lângă noi doar pentru o perioadă de timp (mai scurtă sau mai lungă, câteva clipe, câteva zile, câteva luni sau chiar câțiva ani). Dumnezeu i-a chemat să fie în viețile noastre astfel încât să ne ajute să fim mai buni pentru acei oameni care trebuie să rămână pentru totdeauna.

Citește și:

Ce avem noi de făcut? Trebuie să renunțăm. Să acceptăm că poveștile sunt mai bine dacă sunt lăsate așa cum sunt ele de fapt. Este mai bine să acceptăm destinul scris de Dumnezeu. Dacă încercăm să rescriem povestea, poate că aceasta va avea un final și mai trist. Unul tragic, chiar. Poate că acești oameni sunt îngeri trimiși către noi să ne învețe o lecție, să ne vindece sau să ne facă persoane mai bune, iar când timpul lor se termină, ei își vor deschide aripile și vor zbura mai departe, către o altă destinație. Ei sunt meniți să fie în viața altor oameni pentru totdeauna.

Poate că acești oameni ne învață cum să ne eliberăm de tot ce nu ne mai folosește, cum să ne detașăm, cum să ne vindecăm, cum să înțelegem ce este mai bine pentru noi.

Citește și:

Ai încredere în destinul tău, Universul ți-a pregătit ceva cu adevărat special.

foto main Goba Bali Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.