Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 9-15 mai ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 9-15 mai. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la gândurile negative din viața ta

Aceste gânduri nu îți permit să vezi cât de norocoasă și de fericită ești în realitate. Acestea îți umbresc bucuria și te fac să trăiești în teamă. Eliberează-te de ele astfel încât să poți începe acel nou capitol al vieții tale.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să îți mai faci prea multe planuri

Nu te mai gândi atât de mult la viitor și învață să trăiești în prezent. Este momentul să te concentrezi asupra vieții care se întâmplă fix în fața ochilor tăi - pentru că acum poți fi fericită.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să mai ții supărare

Este momentul să fii mult mai relaxată când vine vorba de așteptările pe care le ai de la oamenii din jurul tău. Încearcă să nu mai ții supărare atunci când ei nu fac ce crezi tu că este bine. Permite-le să își trăiască viața în timp ce tu îți trăiești propria viață.

Citește și:

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la negativitate

Încearca să îți convingi mintea să înțeleagă că trăim momente dificile, însă asta nu înseamnă că trebuie să ne concentrăm doar pe negativitate. Găsește în fiecare zi un lucru frumos de care să te agăți și pentru care să fii recunoscătoare.

Foto main: Piyapong Saydaung /Pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.