Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 30 mai - 5 iunie

Horoscop săptămânal 30 mai-5 iunie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în prima săptămână a lunii iunie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi văd visurile devenite realitate. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de frici și îndoieli și creez pace în inimă și în suflet. Aleg acum să mă eliberez de toate fricile și îndoielile distructive. Sunt iubită de Univers și sunt în siguranță.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi accept sentimentele și emoțiile așa cum sunt, așa cum vin, cu suferință sau bucurie. Ele mă definesc și mă clădesc, mă învață să iert și mă ajută să găsesc iubirea, pacea și împlinirea în fiecare zi.

Retail jobs

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Indiferent de ce spun oamenii din jurul meu, aleg să îmi ascult intuiția și aleg cu sufletul. Eu știu cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericită.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: O să mă pun pe picioare. Iar și iar. Cu cât mai repede îmi revin din probleme, cu atât mai repede o să ajung către ce mă îndrept în viață.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Las garda jos și aleg să nu mai am așteptări de la nicio persoană din jurul meu. Mă bucur de fiecare moment, accept oamenii așa cum sunt și aleg să îi iubesc necondiționat.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să las trecutul în urmă. Învăț să nu mă mai învinovățesc pentru greșelile comise. Am încredere în acest proces.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să am grijă de mine. Este mai ușor să lucrez la problemele altor oameni decât să ai grijă de mine. Însă continuând să mă neglijez ajung să mă distanțez complet de mine și să nu mai știu care sunt lucrurile care mă fac fericită și nici care este drumul meu în viață.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri