Setari Cookie-uri

Care va fi povestea de iubire din sezonul 3 al serialului Bridgerton?

Actorii din Bridgerton se pregatesc sa filmeze sezonul 3. Care va fi povestea de iubire pe care se va concentra serialul?

comunicat de presa: Actrita Nicola Coughlan a dezvaluit povestea de dragoste asupra careia se va concentra Sezonul 3 din Bridgerton.

Nicola a confirmat că Sezonul 3 se va concentra pe povestea de dragoste dintre personajul Penelope Featheringtonși Colin Bridgerton (interpretat de Luke Newton).

Evenimentul ATAS a deschis seara FYSEE Space de la Netflix, pe 15 mai, celebrând astfel Sezonul 2 din Bridgerton, creat de Netflix și Shondaland. Protagoniștii au fost membrii distribuției Nicola Coughlan, Simone Ashley, Charithra Chandran, creatorul, showrunnerul și producătorul executiv Chris Van Dusen, designerul de costume Sophie Canale și compozitorul Kris Bowers. Discuția a fost moderată de actrița și prezentatoarea Yvette Nicole Brown.

În încheierea discuției Bridgerton FYSEE, când Nicola a fost întrebată ce poate spune Lady Whistledown telespectatorilor în așteptarea Sezonului 3, Coughlan a dezvăluit că atenția va fi îndeptată spre #Polin. Fanii vor vedea personajul ei, Penelope Featherington, alături de Colin Bridgerton (interpretat de Luke Newton), în timp ce prietenia lor se transformă în ceva mai mult, în timp ce încearcă să-și mențină echilibrul în viața dublă pe care o trăiește ca Lady Whistledown.

Citește și:

„La fel ca Lady Whistledown, am păstrat un secret de ceva timp și vă pot confirma tuturor că Sezonul 3 este despre povestea de dragoste dintre Colin și Penelope. Am păstrat acest secret încă din primele două săptămâni ale Sezonului 2. Aici îl divulg prima dată.” – a menționat Nicola Coughlan.

Luke Newton, care nu a fost prezent la eveniment, a vorbit exclusiv pentru TUDUM.com despre această dezvăluire.

Despre Bridgerton S3:

Când: Bridgerton va intra în producție vara aceasta.

Locație: Londra

Showrunner/Producător Executiv: Jess Brownell

Producători executivi: Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica și Chris Van Dusen

Sinopsis:

Inspirat de romanele de mare succes semnate de Julia Quinn, BRIDGERTON este plasat în lumea seducătoare, fastuoasă și competitivă a înaltei societăți londoneze din perioada Regenței. De la sălile de bal strălucitoare din Mayfair până la palatele aristocratice din Park Lane și nu numai, seria dezvăluie o lume seducătoare, somptuoasă, plină de reguli complicate și lupte dramatice pentru putere, în care nimeni nu este niciodată pe un teren stabil. În centrul spectacolului se află puternica familie Bridgerton. Formată din opt frați și surori, acest grup amuzant, îndrăzneț și inteligent trebuie să navigheze pe piața competitivă a mariajelor în căutarea romantismului, aventurii și iubirii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.