Dar experienta si maturitatea sunt pe primele locuri. Barbatilor le place o femeie care are maturitatea necesara pentru a nu face scene de gelozie, pentru a avea incredere in ei si in relatie, dar si pentru a constientiza ca nu are nevoie de un partener pentru a fi fericita. Cat despre experienta… aceasta este buna in toate.

Shannon Colleary (50), autoarea a cinci carti si scenarista filmului “To The Stars”, a discutat despre acest subiect, dezvaluind 5 secrete pe care femeile mai in varsta le stiu despre iubire (si pe care, probabil, tinerele inca nu le-au aflat). Si care, bineinteles, ii determina pe barbati sa le prefere:

CORPUL NU RAMANE ACELASI PENTRU TOTDEAUNA, ASA CA TREBUIE SA IL IUBESTI LA ORICE VARSTA. Fiind o femeie matura, am incetat sa-mi mai vad corpul ca pe un obiect care trebuie slefuit pana la perfectiune. Astazi, imi vad corpul ca fiind prietenul meu credincios in aceasta calatorie provocatoare prin viata. Nu-l mai vad ca pe ceva garantat, ci il pretuiesc si incerc sa ascult ce imi spune.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: