Setari Cookie-uri

Cum m-a ajutat metoda manifestarii sa obtin jobul de vis

Manifestarea nu inseamna sa stai relaxata in pat, sa meditezi si sa astepti sa primesti ceea ce iti doresti. Manifestarea este un proces pe care trebuie sa il parcurgi cu atentie si rabdare pentru a-ti atinge obiectivele.

Prin urmare, fie ca iti doresti sa obtii un job cu un salariu mare, sa pleci intr-o vacanta la un resort de 5 stele in Maldive ori sa atragi partenerul perfect pentru tine si sa iti intemeiezi o familie, metoda manifestarii functioneaza atunci cand ai o imagine clara a ceea ce iti doresti, atunci cand crezi si lucrezi in directia respectiva.

Mai jos aflam cum a reusit o femeie de origine canadiana sa obtina job-ul mult visat, desi la inceput i se parea un obiectiv greu de atins, chiar nerealist. Povestea apartine lui Devin Clearly Gooden, senior manager la o companie FinTech din Toronto.

Totul a inceput cu un obiectiv aproape nerealist

“La inceputul lui 2022, mi-am propus sa imi schimb jobul. Imi placea destul de mult si slujba pe care o aveam la vremea respectiva, dar simteam ca ma plafonez si imi doream sa schimb domeniul in care activam. Stiam exact ce cautam: o pozitie inalta in industria tehnologica pe partea de continut si/sau editorial, o echipa pe care sa o conduc, sa o sustin, sa fie muncitoare si sa aiba libertatea creativa de a incerca lucruri noi, la toate adaugandu-se un salariu format din sase cifre. Simplu, nu?!

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.