Setari Cookie-uri

Top 3 zodii greu de citit. Nu știi niciodată ce este în sufletul lor (și nici în mintea lor)

Care sunt zodiile cu adevărat greu de citit? Îți spunem noi în cele ce urmează: 

Există persoane care își poartă inima pe o tavă. Acestea sunt mereu deschise, complet transparente cu privire la ce simt; le place să spună lucrurilor pe nume pentru că știu că nimeni în această lume nu poate citi mintea altcuiva. Însă, pe de altă parte, există și persoane greu de citit. Ele sunt ezitante cu privire la viața lor, sunt mai subtile cu emoțiile și sentimentele și foarte rar îți pot da seama ce simt cu adevărat.

Care sunt zodiile cu adevărat greu de citit? Îți spunem noi în cele ce urmează:

Scorpion

O persoană născută în zodia Scorpion nu își va pune niciodată pe tavă sentimentele pentru că îi este teamă să nu cumva să fie rănită. Mai mult, nu se va simți deloc bine în preajma celor care sunt insistenți, o analizează cu atenție și încearcă să își dea seama ce simte cu adevărat.

Citește și:

Ce să faci dacă începi o relație cu un bărbat născut în zodia Scorpion: învață să ai răbdare cu el, să îl ajuți să se simtă confortabil și să îi demonstrezi că poate avea încredere în tine... în caz contrar, se va închide complet în carapacea sa. Din păcate, la începutul relației, îți va fi aproape imposibil să îți dai seama ce simte cu adevărat deoarece el așteaptă să vadă dacă această relație a voastră duce undeva. Își ține inima departe de sentimente speciale pentru că nu vrea să se îndrăgostească prea repede și apoi să sufere.

Vărsător

Vărsătorii și-au dezvoltat o reputație nu tocmai frumoasă cu privire la răceala lor și detașarea emoțională pe care o afișează în relații. Cu toate acestea, acest lucru se întâmplă pentru că nu văd rostul să te plictisească cu sentimentele lor. Ei sunt, de fel, foarte independenți și așa îi văd și pe ceilalți oameni: dornici să se concentreze asupra propriilor probleme în viață.

Citește și:

Ce să faci dacă începi o relație cu un bărbat născut în zodia Vărsător: învață să îi copiezi acest obicei și să îi demonstrezi că ești independentă. Un bărbat Vărsător este atras de femeile sigure pe ele, sincere, mature emoțional, ce se descurcă de minune singurra în orice aspect al vieții. Fă acest lucru și vei vedea că, în timp, se va schimba puțin câte puțin și va deveni chiar vulnerabil în fața ta.

Capricorn

Capricornii conduc cu capul, nu cu inima. Aceștia sunt conduși de logică, nu de impuls și emoție. Fețele lor dezvăluie rareori ceea ce inima simte cu adevărat deoarece sunt experți în a rămâne calmi și reci (și acest lucru se întâmplă chiar și în cele mai dificile situații). Cum sunt atât de buni în a își ascunde emoțiile, oamenilor din jurul lor nu le este tocmai ușor să își dea seama cum se simt cu adevărat.

Citește și:

Ce să faci dacă începi o relație cu un bărbat născut în zodia Capricorn: alege să fii sinceră și directă. Dacă nu îți dai seama dacă vrea ceva de la tine sau doar încearcă să fie drăguț, cel mai bun mod de a afla este unul foarte simplu: întrebi. Din fericire, Capricornii nu mint, așa că dacă ai curaj să întrebi, vei primi numai și numai adevărul.

foto main KieferPix, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.