Setari Cookie-uri

Cum sa tii un jurnal de manifestare. Te va ajuta sa-ti implinesti visurile!

Te-ai intrebat vreodata ce este un jurnal de manifestare? Cum se tine acesta si cum te poate ajuta in procesul tau?

Manifestarea poate fi la fel de simpla precum visarea cu ochii deschisi. Atunci cand vizualizezi cat mai detaliat ceea ce iti doresti, este ca si cum iti planifici viitorul. O metoda foarte buna care sa te ajute sa atragi lucrurile pe care ti le doresti in viata ta este tinerea unui jurnal de manifestare. Nu, nu trebuie sa fii o scriitoare profesionista si nici sa urmezi cursuri de scriere creativa. Este indeajuns sa crezi in ceea ce scrii.

Cum functioneaza jurnalul de manifestare? Scrierea in jurnal este cel mai simplu si mai rapid mod de a forma ganduri pozitive, care sa ajute la manifestare chiar si atunci cand nu te gandesti in mod activ la ele pe parcursul zilei.

Mai mult, cand iti vei nota gandurile pe hartie, vei sti mai bine ceea ce iti doresti cu adevarat, iar creierul tau va reincadra realitatea existenta. Creierul tau este astfel ajutat sa se adapteze unei noi realitati. Sa spunem ca iti doresti o relatie. Daca vei incepe sa notezi date despre cum iti doresti sa se poarte partnerul tau cu tine, unde veti iesi impreuna, cum va arata relatia voastra, ti-ai pregatit deja creierul pentru aceasta realitate.

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.