Cine nu iubeste vinul fiert? Este atat de simplu de preparat, casa miroase a sarbatoare si, putina lume stie, dar are si efecte terapeutice!

Cele mai bune vinuri rosii pentru vin fiert sunt Merlot, Zinfandel sau Garnacha. Aceste vinuri sunt inchise la culoare, fructate si corpolente, ceea ce inseamna ca pot sustine toate aromele pe care le vei adauga. Cauta etichete care descriu vinul ca fiind „gemut” sau cu „note de vanilie”.

Ce arome poti adauga la vinul fiert si ce beneficii au pentru sanatate

Cuisoarele, scortisoara, cardamomul, anasonul stelar, nucsoara si vanilia sunt toate chintesenta Craciunului. Reteta clasica de vin fiert are rondele de portocale si de mar pentru un plus de dulceata naturala, dar poti adauga si zahar sau miere pentru a echilibra condimentele.

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: