La ce trebuie să renunți în săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie ca să atragi fericirea

Energiile pe care le primim din partea Uniersului în această săptămână ne oferă oportunități minunate de a renunta la trecut și de a îmbrățișa prezentul, mergând înainte pe drumul vieții noastre cu încredere și determinare. Sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie aducmai multă putere interioară și șansa de a ne pune obiectivele în acțiune.

Horoscop săptămânal pentru perioada 30 ianuarie - 5 februarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la frică

Nu te teme de nimic în această lume. Dacă rămâi unde ești acum nu vei trăi viața pe care Universul o are pregătită pentru tine. Așadar, ieși din zona de confort pentru că acolo este viațata. Nu îți fie frică de ce urmează să se întâmple, nu îți fie teamă de necunoscut.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la tot ce te ține în trecut

Eliberează-ți sufletul și inima de povara trecutului. Nu mai trăi acolo unde ai suferit cel mai mult. Momentul care contează cu adevărat și în care poți fi fericită este cel care se întâmplă în fața ochilor tăi.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să mai crezi ce spun oamenii din jurul tău

Ești foarte ușor convinsă și influențată de ce spun oamenii din jurul tău. Ai suferit destul de mult pentru că ai avut încredere în aceștia și ți-ai pus inima pe tavă în fața lor. Ei bine, în această săptămână, renunță să mai crezi în ei. Învață să te pui pe primul loc și să te protejezi mai mult.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la grija pentru alți oameni

Încearcă să nu îți mai faci atât de multe griji pentru cei din jurul tău. Începe să te pui pe primul loc și să ai grijă de tine. În această săptămână fă pași mărunți pentru a te pune pe primul loc și a încerca să îți faci sufletul fericit.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la toate regulile pe care ți le-ai impus

Citește și:

  Ți-ai impus atât de multe reguli încât nici nu mai știi cine ești și nici ce îți dorești cu adevărat de la viață. Renunță la toate zidurile puse în jurul inimii tale, eliberează-te de reguli și trăiește cu adevărat.

  Horoscop Fecioară

  Trebuie să renunți să mai lupți cu morile de vânt

  Uneori trebuie să faci un pas în spate și să privești lucrurile obiectiv; aceasta este una dintre acele săptămâni. Nu te mai grăbi în schimbări și transformări și nu mai lupta cu morile de vânt. Poate că Universul are un alt plan pentru tine și tu nu îi permiți să ți-l arate.

  Vizionare placuta


  Kudika
  29 Ianuarie 2023
  Echipa Kudika
  Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

  Ti-a placut acest articol?

  Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


  Setari Cookie-uri