Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 13-19 februarie

Horoscop săptămânal 13-19 februarie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână plină de februarie.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să am răbdare. Să învăț. Să experimentez. Întotdeauna există loc pentru o nouă perspectivă, un nou pas, o nouă posibilitate, un nou început.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Am multe de oferit. Mă prețuiesc. Imaginația mea este nelimitată în a crea soluții la problemele celorlalți.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să îmi văd viața mișcându-se în direcții diferite, toate fiind în mod egal la fel de bune. Unele lucruri sunt chiar mai bune acum decât erau în trecut.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Am grijă de mine. Promit să mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi împlinesc visurile. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul. Sunt pe calea cea bună.

foto main: folami, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.