Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 februarie ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 februarie ca să atragi fericirea în viața ta.

Ne pregătim să încheiem această iarnă și să ne deschidem sufletele pentru frumusețea primăverii. Universul este alături de noi și asistă la magia intențiilor noastre; această săptămână este aici pentru a ne permite să lucrăm la teme importante precum echilibrarea energiilor, celebrarea vieții, încheierea unui capitolul și începerea altuia, eliberarea de durere și transformarea dorințelor în realitate.

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 februarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la teama de viitor

Știu, tot ce ține de viitor este incert. Însă tocmai aceasta este una dintre bucuriile vieții - surprizele care te așteaptă și care îți pot schimba cursul vieții. Între timp, învață să te bucuri de prezent și să nu îți mai faci atât de multe griji pentru lucrurile care nu s-au întâmplat încă.

Citește și:

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

În această săptămână încearcă să te eliberezi de negativitatea din jurul tău. Încearcă să îți protejezi sufletul de toți oamenii care vor să îți facă rău și să profite de bunătatea ta; nu ai de ce să ții aproape de tine astfel de suflete toxice.

Horoscop Gemeni

Renunta să te mai lași influențată de oamenii din jurul tău

În această săptămână astrele te sfătuiesc să preiei frâiele vieții tale și să faci schimbările necesare pentru a fi fericită. Nu te lăsa influențată de nimeni, ascultă-ți intuiția și permite-i sufletului tău să te ghideze.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să mai atragi drama în viața ta

Evită să rămâi concentrată pe fiecare lucru mărunt care nu are importantă. Nu mai crea drama acolo unde nu există. Încearcă să îți îndrepți atenția asupra tuturor acelor momente care contează cu adevărat, să apreciezi ceea ce ai, unde ești și cu cine ești.

Citește și:

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la visurile imposibile care nu îți permit să vezi cât de frumoasă este viața ta

Ai câteva visuri de care ții cu dinții, însă nici măcar nu îți dai seama că nu îți mai aparțin; sunt visuri din trecut, visuri care nu te mai reprezintă și care nici măcar nu te-ar face fericită dacă ar fi să ți le împlinești. Fă puțină ordine în viața ta în această săptămână, scapă de trecut și bucură-te de prezent.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la durerea din sufletul tău

Începe o nouă lună a acestui an, un nou anotimp minunat. Profită de această perioadă pentru a începe și tu un nou capitol al vieții tale. Scapă de trecut și renunță la durerea pe care o porți după tine de atât de mult timp.

Citește și:

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la teama pe care ai adus-o cu tine din trecut

Acceptă experiențele trăite până acum, îngroapă amintirile dureroase, învață-ți lecțiile și mergi mai departe. Poți să fii fericită, trebuie doar să îți dorești. Ai grijă de sufletul tău.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.