Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 27 februarie - 5 martie

Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână de tranzitie de la februarie la martie, de la iarna la primavara.

Tot ceea ce traim aici si acum ne ajuta sa construim viitorul la care visam. Universul este de partea noastra, ne ofera puterea de care avem nevoie si ne ghideaza astfel incat sa mergem pe drumul care ne este destinat.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Linistea imi inunda sufletul, in timp ce bucuria apare in inima mea. Sunt pregatita pentur un nou capitol. Sunt pregatita sa fiu din nou fericita.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Traiesc pentru clipa de acum si nu ma mai gandesc deloc nici la trecut si nici la viitor. Nu mai conteaza ce a fost si nici nu ma mai tem de ce urmeaza sa fie.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Accept aceasta noua schimbare a vietii mele. Accept planul pe care Universul il are pentru mine; fac un pas in spate si ii permit destinului sa se intample.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt linistita si fericita. Sunt acolo unde trebuie sa fiu. Sunt pregatita pentru tot ce urmeaza sa fie.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Imi deschid inima si invat sa am incredere in mine. Lupt pentru ceea ce imi doresc si promit sa nu renunt la visurile mele.

Horoscop Fecioara

Mantra ta pentru această săptămână este: Fac un pas in spate si invat sa ma bucur de calatorie. Nu mai alerg prin viata, din contra - incetinesc si incerc sa traiesc pentru aici si acum si sa cultiv fericirea in momentul prezent.

Horoscop Balanta

Mantra ta pentru această săptămână este: Ma eliberez de toate gandurile negative, de toxicitate, de stres si de probleme. Ma concentrez pe ceea ce este mai frumos in viata mea.

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.