Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 27 februarie - 5 martie

Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână de tranzitie de la februarie la martie, de la iarna la primavara.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Stiu ca sunt puternica, asa ca imi intind cat mai mult aripile si invat sa zbor cu adevarat. Nu ma las pusa la pamant de catre nimeni.

Horoscop Sagetator

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai alerg dupa fericirea altor oameni. Nu ma mai schimb pentru nimeni. Cine vrea sa ma iubeasca ma va iubi pentru ceea ce sunt.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Invat sa am rabdare cu propriul destin. Drumul pe care merg in acest moment ma ajuta sa ma descopar, sa am grija de mine si sa imi dau seama cine sunt cu adevarat.

Horoscop Varsator

Mantra ta pentru această săptămână este: Invat sa ma iubesc pe mine inainte de a iubi alti oameni. Invat sa am grija de mine inainte de a avea grija de alti oameni. Invat sa fiu bine cu mine si apoi voi lucra si la relatiile cu cei din jurul meu.

Citește și:

Horoscop Pesti

Mantra ta pentru această săptămână este: Ceea ce traiesc acum nu voi mai trai niciodata. Asadar, invat sa ma bucur de aceasta calatorie, sa fiu recunoscatoare pentru ceea ce mi se intampla si sa fiu fericita cu adevarat.

foto main Elena Barenbaum, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.