Setari Cookie-uri

Horoscop primavara 2023. Mantra de care sufletul tau are nevoie in aceasta perioada

Afla care este mantra de care ai nevoie in cele trei luni ale primaverii in functie de zodia in care te-ai nascut: 

Horoscop primavara 2023: Zodia Scorpion

Mantra ta pentru aceasta primavara: Inima mea are nevoie de iubire din partea mea. Nu ma mai pun la colt pentru greselile facute, invat sa ma accept asa cum sunt si sa inteleg ca toti oamenii gresesc. Invat sa am mai multa grija de mine.

Horoscop primavara 2023: Zodia Sagetator

Mantra ta pentru aceasta primavara: Invat sa imi cresc aripi si sa zbor cat mai sus cu putinta. Am incredere in mine si promit sa nu ma dau batuta. Lupt pentru ceea ce imi doresc.

Horoscop primavara 2023: Zodia Capricorn

Mantra ta pentru aceasta primavara: Sunt bine cu mine. In lumea mea este frumos, este liniste, este iubire. Sunt impacata cu viata din acest moment si abia astept sa vad ce imi rezerva viitorul.

Horoscop primavara 2023: Zodia Varsator

Mantra ta pentru aceasta primavara: Incerc sa renunt sa nu ma mai concentrez pe toate lucrurile pe care nu le pot controla si, in schimb, sa ma bucur de tot ce este frumos in viata mea. Sunt recunoscatoare pentru tot ce am.

Citește și:

Horoscop primavara 2023: Zodia Pesti

Mantra ta pentru aceasta primavara: Universul a vrut ca eu sa fiu aici, in acest punct al vietii mele. Imi accept destinul si nu mai lupt impotriva planului pe care divinitatea l-a pregatit pentru mine. Fac un pas in spate si invat sa ma bucur de calatorie.

foto main EL_Art, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.