Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 13-19 martie

Horoscop săptămânal 13-19 martie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână minunată de primăvară.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Tot ceea ce conteaza cu adevarat se intampla aici si acum in viata mea. Ma concentrez pe ceea ce traiesc in momentul acesta si imi permit sa fiu fericita cu adevarat.

Horoscop Sagetator

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce traiesc; sunt fericita cu viata pe care o am si invat sa apreciez momentele in care sufletul meu este linistit cu adevarat.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Daram toate barierele construite in jurul inimii mele si invat sa iubesc din nou, sa fiu vulnerabila, sa ofer si sa primesc dragoste.

Horoscop Varsator

Mantra ta pentru această săptămână este: Nimic nu ma poate tine departe de implinirea visurilor mele. Sunt curajoasa si trec peste toate obstacolele care stau in calea fericirii mele.

Citește și:

Horoscop Pesti

Mantra ta pentru această săptămână este: Imi permit sa am mai multa grija de mine, sa ma iubesc mai mult, sa ma pretuiesc mai mult. Imi permit sa ma fac singura fericita si sa aleg ce este mai bun pentru mine.

foto main Olga Bylkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.