La ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 martie ca să atragi fericirea

Află la ce trebuie să renunți în săptămâna 20-26 martie ca să atragi fericirea în viața ta.

Aceasta este ultima săptămână plină a lunii martie și este și cea mai puternică din punct de vedere energetic deoarece vine cu 4 evenimente astrologice extrem de importante ce aduc schimbări neașteptate în viețile noastre. Suntem inspirați să ne confruntăm cu problemele pe care le avem, să găsim rezolvări și să ne eliberăm de toate modurile vechi de gândire. Îmbrățișăm schimbarea în toate formele ei.

Horoscop săptămânal pentru perioada 20-26 martie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să te mai lași influențată de alte persoane

Nu permite nimănui să îți spună cum și de ce să îți trăiești viața; nu permite nimănui să te ghideze sau să ia decizii în locul tău. Este momentul să spui "Stop" și să nu te mai lași influențată de alte persoane.

Citește și:

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la frica de schimbare

Este acum ori niciodată. Este momentul să faci pasul cel mare, să ieși din zona de confort și să lupți pentru ceea ce îți doreșți. Visul tău este chiar după colț, trebuie doar să faci un pas pentru el.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la graba cu care îți trăiești viața

Poate că ar fi mai bine dacă ai face un pas în spate și i-ai permite Universului să își joace cartea. Poate că ar fi mai bine dacă nu ai mai încerca din răsputeri să controlezi totul. Lasă-te purtată de destin.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să te mai temi pentru viitor

Știu, e ciudat să nu știi încotro se îndreaptă viața ta; însă, dacă privești dintr-o altă perspectivă lucrurile, poate fi interesant să nu știi cum, unde și cu cine vei fi peste câteva luni sau chiar un an. Bucură-te de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni cu ea niciodată.

Citește și:

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la a mai cere sfaturi

Nu trebuie să te lași condusă de ce spun alte persoane. Toți avem un drum diferit în viață. În mâinile tale sunt frâiele viitorului, ține de ele cât mai strâns și nu mai permite nimănui să preia controlul. Tu ești singura care își poate face sufletul fericit.

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la posesivitate

Trebuie să încerci să nu mai controlezi în stânga și în dreapta și să ai încredere în oamenii din jurul tău - de la partenerul de cuplu, la membrii familiei, prietenii apropiați, cunoștințe și colegii de echipă.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la amintirile vechi

Învață să te bucuri de ce îți oferă Universul acum. Nu te mai întoarce în trecut, îți faci singură rău. Închide acest capitol o dată pentru totdeauna și mergi mai departe cu viața ta. Totul se întâmplă ACUM, în momentul prezent.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri