Setari Cookie-uri

De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 27 martie - 2 aprilie

Horoscop săptămânal 27 martie - 2 aprilie. De ce ai nevoie în această săptămână de tranziție de la martie la aprilie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Ne pregătim să încheiem martie cu liniște în suflet și să profităm de puterea unui nou început cu venirea lunii aprilie. Suntem fericiți cu tot ce am reușit să obținem până acum și ne bucurăm de tot ce urmează să ni se întâmple. În sfârșit simțim că suntem în conexiune cu Cosmosul și că inimile noastre știu ce își doresc de la viitor.

Află de ce ai nevoie în această săptămână în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop Berbec

Ai nevoie să îți asculți intuiția. Permite-i sufletului tău să te ghideze pe drumul pe care trebuie să mergi mai departe. Inima ta știe cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Horoscop Taur

Ai nevoie să crezi în tine. Lucrurile pe care vrei să le faci te vor ajută să evoluezi foarte mult în viitorul apropiat. Așadar, crede în tine cu toată ființa ta și întinde-ți cât mai mult aripile.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să lași în spate trecutul. Nimic din ce s-a întâmplat nu mai contează, așa că ar fi bine să înveți să te concentrezi pe clipa de acum și să trăiești pentru momentul prezent.

Horoscop Rac

Ai nevoie să te bucuri de lucrurile mărunte. Învață să fii fericită cu ceea ce ai fără să te mai gândești la ce ar trebui să obții sau la ce ai pierdut. Trebuie să cultivi recunoștința în inima ta.

Horoscop Leu

Ai nevoie de liniște pentru suflet. Treci printr-o perioadă mai aglomerată și mai dificilă pe plan personal și îți dorești foarte mult să te liniștești astfel încât să iei deciziile potrivite pentru tine pentru următoarele luni.

Horoscop Fecioară

Ai nevoie să îți accepți emoțiile. Tot ceea ce simți îți aparține. Acceptă-ți emoțiile cu bune și cu rele. Ele fac parte din tine, așa că permite-le să fie și să te ghideze în alegerile pe care le faci.

Citește și:

Horoscop Balanță

Ai nevoie să îți gestionezi mai bine timpul. Treci printr-o perioadă mai aglomerată la locul de muncă și trebuie să înveți să îți gestionezi cât mai bine timpul astfel încât să reușești să te ocupi de tot ce ai de făcut.

Horoscop Scorpion

Ai nevoie să primești câteva sfaturi bune. În această perioadă te pregătești să faci câteva schimbări importante pe plan profesional și îți dorești să fii susținută și sfătuită de oamenii dragi.

Horoscop Săgetător

Ai nevoie de răbdare. Lucrurile nu se întâmplă cu viteza luminii în această perioadă. Învață să te înzestrezi cu răbdare și să te bucuri de această călătorie fără să îți mai dorești să ajungi atât de repede la destinația finală.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Ai nevoie să spui ce ai pe suflet. A venit momentul să îți deschizi sufletul și să fii sinceră cu oamenii din jurul tău. Trebuie să vorbești despre ceea ce simți astfel încât să lași în spate trecutul.

Horoscop Vărsător

Ai nevoie să te eliberezi de tot ce a fost în trecut. Permite-i inimii tale să se vindece și sufletului tău să atragă energia pozitivă. Învață să ierți astfel încât să poți merge mai departe cu viața ta.

Horoscop Pești

Ai nevoie să fii tu însăți. Într-o lume în care toată lumea încearcă să fie altcineva, tu învață să fii tu însăți - fără nicio mască. Deschide-ți sufletul și arată oamenilor ce se află în inima ta.

foto main Kates_Madrid, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.