Setari Cookie-uri

4 Semne că inima ta este pregătită să iubească din nou... și de data asta pentru totdeauna 

Iată care sunt semnele care îți spun că ești pregătită să iubești din nou: 

După o despărțire devastatoare ce te pune la pământ ai nevoie de mai mult timp pentru a procesa toate emoțiile dureroase, a îți vindeca inima și a readuce liniștea și pacea în sufletul tău. Unii oameni se simt pregătiți să iasă din nou la întâlniri după câteva luni, în timp ce alții au nevoie de mai mult timp. Indiferent de cât timp ai nevoie pentru a trece peste o despărțire, este important să simți tot ce este de simțit astfel încât să poți depăși situația în ritmul tău. Nu te grăbi, nu intra cu sufletul nevindecat într-o altă relație pentru că îți vei face mai mult rău.

Iată care sunt semnele care îți spun că ești pregătită să iubești din nou:

1. Ai o relație sănătoasă și frumoasă cu tine însăți

Citește și:

După o despărțire este recomandat să ai mai multă grijă de tine. Să înveți să te pui pe primul loc, să te redescoperi, să îți dai seama cine ești, care este scopul tău în viață și ce te face cu adevărat fericită. Despărțirea este momentul în care începi să lucrezi cu adevărat la ține însăți astfel încât să poți fi bine tu cu tine înainte de a fi bine cu alții.

Imaginea de sine îți influențează relațiile cu cei din jurul tău mai mult decât crezi. De exemplu, dacă ai o părere negativă despre tine, acest lucru se va reflecta în relațiile tale. Viața acționează precum o oglindă, să nu uiți niciodată acest lucru.

2. Știi ce îți dorești de la o relație de iubire

Înainte de a începe să cauți din nou dragostea, este esențial să știi ce îți dorești într-o relație. Privește în spate pentru a înțelege ce a mers greșit în iubirile trecute și, de asemenea, dă-ți seama ce vrei și ce nu vrei de la un nou partener astfel încât să 'elimini' cu ușurință bărbații care nu se potrivesc criteriilor tale.

Citește și:

3. Ești pregătită pentru iubire atunci când trecutul nu te mai deranjează

Dacă încă ești agățată de trecut, acesta este un semn clar că ai nevoie de mai mult timp pentru a te vindeca cu adevărat. Amintește-ți, dacă intri într-o nouă relație atunci când încă suferi, se va lăsa din nou cu durere și dezamăgire. Noua persoană nu vine pentru a te vindeca, tu singură trebuie să faci asta.

4. Nu ești în căutarea unei persoane care să te completeze sau să te salveze

Multe persoane sunt de părere că un partener le va ajuta să scape de toate problemele. Nici vorbă! Realitatea nu este un basm. În viața reală, relațiile necesită sacrificiu, efort și angajament din partea a două persoane mature.

Prin urmare, a intra într-o relație cu ideea că vei fi salvată și vei fi din nou fericită este un lucru complet greșit. Însă, dacă deja ești bine, duci o viață frumoasă, te simți fericită și împlinită, și vrei un partener cu care să te bucuri de acest prezent minunat pe care îl trăiești, atunci acesta este clar un semn bun că ești gata pentru a iubi din nou.

Citește și:

foto main CFH DESIGN, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.