Setari Cookie-uri

Meriți un bărbat care să fie mândru că este cu tine. Și cu asta am spus tot

Draga mea, tu meriți un bărbat care să fie în al nouălea cer pentru a găsit un suflet atât de special precum al tău. 

Draga mea, tu meriți un bărbat căruia să nu îi fie teamă să spună că i-a fost dor de tine atunci când simte asta. Meriți un bărbat care să te țină strâns de mâna atunci când iese cu tine în oraș - nu pentru că trebuie, ci pentru că vrea... pentru că așa simte inima lui. Meriți pe cineva care nu se teme să îți facă complimente, să îți spună că te-ai aranjat frumos, că este mândru de tine și că te iubește.

Draga mea, tu meriți un bărbat care recunoaște ce are atunci când are. Meriți un bărbat care știe că ești o persoană incredibilă, plină de viață, dornică să trăiască, să creeze povești minunate, să se aventureze în necunoscut, să ofere și să primească iubire necondiționată. Tu meriți un bărbat care să fie sigur că vrea să își petreacă restul vieții alături de tine. Fără jocuri, fără "doar" și "poate", fără momente în care dispare și reaparare.

Citește și:

Draga mea, tu meriți un bărbat care se străduiește să îți arate cum se simte alături de tine. Meriți un bărbat care să îți pună că este cel mai bun prieten al tău... și să știi că în el poți avea încredere deplină pentru că va rămâne alături de tine necondiționat. Și că este acolo nu doar la bine, dar mai ales la rău.

Draga mea, tu meriți un bărbat care să fie cel mai mare fan al tău, să te încurajeze atunci când îndrăznești să ieși din zona de confort și să lupți pentru visurile tale. Meriți un bărbat care să îți crească aripi și să te facă să zbori mai sus ca niciodată. Meriți un bărbat care nu te face să te îndoiești de ce simte pentru tine.

Draga mea, tu meriți un bărbat care să își dorească să construiască un viitor cu tine... care să nu te compare cu relațiile lui anterioare sau se îndepărteze de tine în momentele grele. Meriți un bărbat care este pregătit să renunțe la măști, să fie vulnerabil și să îți arate ce se află, de fapt, în sufletul lui.

Citește și:

Draga mea, tu meriți totul... și mult mai mult. Meriți o iubire sinceră, autentică, reală, adevărată și matură. Așa că să nu te mulțumești niciodată cu mai puțin. Nu te opri din căutat până când nu vei găsi acel suflet pereche care să aducă puțin mai mult fericire la fericirea pe care tu o ai deja în viața ta.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.