Setari Cookie-uri

Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu!

Durerile se vindecă, inima se bucură, mintea gândește limpede, atunci când în locul deznădejdii pui înainte iubirea pentru viață și pentru tot ce îți este oferit de către Cel de sus.

În serile în care nimeni nu te aude, în nopțile în care nimeni nu vine să îți șteargă lacrima și să te ia în brațe, soluția este să îl chemi pe Dumnezeu! Atunci când zilele par pustii, când uscăciunea sufletului te apasă, roagă-te lui Dumnezeu!

Există în viața fiecăruia dintre noi situații care ne schimbă complet și pentru totdeauna. Acestea sunt portaluri prin care avem șansa ca sufletul nostru să se șelfuiască, iar astfel să intrăm într-un nou capitol al vieții noastre. Chiar și atunci când credem că totul se sfârșește, alături de noi este întotdeauna Dumnezeu, trebuie doar să-L chemăm!

Minunile există, pentru că tu ești una dintre ele. El te-a creat și ți-a oferit această viață, pentru ca tu să experimentezi lecțiile pentru care ai venit aici. În toată călătoria ta nu ești singur, pentru că Dumnezeu îți este alături la fiecare pas.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.