Setari Cookie-uri

8 Gânduri cu care să îți începi diminețile pentru a avea zile fără stres și anxietate

Visezi la zile liniștite, cu fericire în inima și bucurie în suflet? Atunci învață să îți spui ce trebuie. Nu uita, în cuvintele tale se află puterea ta. Cu gândurile tale poți modela atât prezentul, cât și viitorul. Ceea ce vorbești cu tine însăți este crucial.

Este momentul pentru o provocare: spune-ți aceste lucruri în fiecare dimineață pentru următoarele 30 de zile și vei vedea cum viața ta se va schimba treptat în bine.

1. Mă iert pentru deciziile greșite pe care le-am luat, pentru momentele în care nu am înțeles ce trebuie să fac, pentru alegerile cu care i-am rănit pe cei dragi și pe mine însămi. Învăț din toate aceste lecții și îmi permit să cresc cu adevărat.

2. Mintea mea este câmpul meu de luptă. Este locul în care se da cel mai aprig conflict. Este locul în care jumătate din lucrurile de care mi-a fost teamă că se vor întâmpla nu s-au întâmplat niciodată. Învăț să fiu stăpână pe mintea mea și să o învăț să gândească pozitiv.

Citește și:

3. Mă concentrez pe ce contează cu adevărat. Timpul este extrem de important și promit să nu îl mai pierd în zadar cu lucruri care nu contează deloc.

4. Fericirea pentru mine înseamnă să renunț la ceea ce presupun că ar trebui să fie viața mea în acest moment și să apreciez așa cum este ea de fapt. Eu sunt de ajuns. Am făcut tot ce am simțit că trebuie să fac. Sunt aici și asta este tot ce contează.

5. O mică parte a vieții mele este decisă în întregime de circumstanțe incontrolabile, în timp ce majoritatea este decisă de răspunsurile mele la acele circumstanțe. Indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul meu, liniștea îmi inundă sufletul în momentul în care mintea mea se liniștește.

6. Este atât de interesant cum reușim să depășim ceva fără care credeam că nu putem trăi și apoi ne îndrăgostim de ceea ce nici nu știam că ne dorim. Viața continuă să ne conducă pe drumuri pe care nu le-am face niciodată după noi. Nu îmi este frică, am încredere în propriul destin. Merg mai departe și mă bucur de călătorie.

Citește și:

7. De cele mai multe ori am de făcut o alegere. Dacă nu îmi place ceva, am puterea să fac schimbările și alegerile necesare pentru a lăsa acest moment în spate și a merge mai departe.

8. Pierd timp prețios așteptând să apară momentul ideal pentru a face ceva... însă acesta nu va apărea niciodată. Cărările se fac mergând, nu așteptând. Așadar, am încredere în mine și fac următorul pas. Merg mai departe cu viața mea.

foto main yuliacorreal, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.