Setari Cookie-uri

Iubește-te suficient de mult încât să te alegi pe tine înainte de a îi alege pe alții 

Iubește-te pe tine suficient de mult încât să ai curajul să trăiești așa cum îți dorești să trăiești fără să te intereseze de ce fac sau spun alți oameni. 

Iubește-te suficient de mult încât să fii bine cu tine înainte de a fi bine cu alte persoane. Iubește-te suficient de mult încât să te alegi pe tine înainte de a alege alte persoane. Iubește-te suficient de mult încât să nu mai permiți nimănui să se joace cu sufletul tău și să îți frângă inima.

Iubește-te suficient de mult încât să fie în regulă pentru tine să trăiești viața ta și să dezamăgești alți oameni. Nu vei reuși niciodată să mulțumești pe toată lumea. Fiecare are ceva de zis, de comentat, de obiectat, de arătat cu degetul. Așadar, de ce să te lași condusă de alții și să trăiești așa cum ți se dictează? Alege ce simți că este mai bine pentru tine, alege cu inima. Sufletul tău știe cel mai bine de ce are nevoie pentru a fi fericit cu adevărat.

Citește și:

De multe ori alegem să nu facem o schimbare sau să nu spunem ceea ce simțim pentru că ne este teamă de ce vor spune cei din jurul nostru. Ne gândim că este prea mult pentru ei, că nu vor fi mândri de noi, că nu se vor bucura pentru noi și, prin aceste rețineri, ajungem să trăim o viață banală, care nu ne entuziasmează deloc.

Însă, iubirea de sine este o adevărată artă... de aceea este important să te iubești suficient de mult încât să fii bine cu ține... și asta să fie tot ce contează.

Nu te mai sacrifica pentru ca alții să fie bine pentru că, făcând asta, alegi să îi pui pe ei pe primul loc și pe tine pe plan secund. Alegi să nu crezi în tine, să îți îngropi visurile, să nu spui ce gândești, să nu poți fii cine ești cu adevărat. Alegi să colectezi răni pe care nu le poți duce prea mult și care, într-un final, te conduc pe un drum al tristeții și al suferinței.

Citește și:

Iubește-te pe tine suficient de mult încât să ai curajul să trăiești așa cum îți dorești să trăiești fără să te intereseze de ce fac sau spun alți oameni.

Ești suficient de puternică și de curajoasă pentru a îți lua viața în propriile mâini. Ești suficient de pregătită pentru a lupta pentru visurile tale. Așadar, oferă-ți șansa de a ieși din zona de confort, de a crește, de a învăța, de a experimenta, de a îți îmbunătăți prezentul și viitorul și de a deveni cea mai bună versiune a ta.

Ridică-ți privirea de la pământ și caută oportunitățile pe care destinul ți le scoate în față, profită de ele și schimbă-ți viața. În mâinile tale se află puterea adevărată. Lasă-te condusă de intuiție și acționează cu inima și vei fi nu doar fericită, ci și mândră de tine pentru tot ceea ce trăiești.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.