Setari Cookie-uri

5 Lucruri pe care o să te rog să ți le spui în această vară de cel puțin 5 ori pe zi

Aici și acum se întâmplă viața ta. Acceptă tot ce a fost, închide ușa trecutului și continuă-ți drumul în viață. Aici și acum ai timp să evoluezi, să trăiești frumos, să fii fericită cu adevărat, să crești și să devii cea mai bună versiune a ta.

Ești pregătită pentru vară? Iată 5 lucruri extrem de importante pe care trebuie să i le șoptești sufletului tău în următoarele luni pentru a cultiva liniștea în viața ta și a fi cu adevărat fericită:

1. Sensibilitatea nu este slăbiciune... sensibilitatea este putere

Ai nevoie de multă răbdare și compasiune pentru a îți păstra inima deschisă atunci când ai fost rănită din nou și din nou. IUBIREA este puterea noastră. Ea este vindecare, fericire, liniște și tot ce avem nevoie. Putem fi sensibili și puternici în același timp. Nu îți fie teamă să îți deschizi inima, să fii sinceră, să renunți la măști și să le arăți celor din jurul tău ce înseamnă autenticitatea. Tu poți fi un exemplu pentru mulți oameni.

2. Drumul tău prin viață nu va fi unul ușor

Citește și:

În momentul în care accepți acest lucru... atunci viața va deveni mult mai simplă și mai ușoară. Nu poți rezolva unele probleme, nu poți înțelege unele capitole, nu poți depăși unele obstacole. În astfel de momente trebuie să accepți că puterea nu este la tine, să faci un pas în spate și să îi permiți Universului să îți arate care este drumul pe care trebuie să mergi. Să ai încredere în divinitate și în planul pe care l-a pregătit pentru tine. Nu mai căuta perfecțiune pentru că aceasta nu există. Nu încerca să controlezi tot ce ți se întâmplă pentru că nu vei reuși niciodată. Bucură-te de călătorie așa cum este ea - cu bune și cu rele.

3. Vindecarea nu este liniară

De-ar fi atât de simplu... toată lumea ar fi întotdeauna fericită. Vindecarea nu este una liniară... ci vine cu un proces incomod și intens. Vindecarea înseamnă muncă multă deoarece te ajută să pătrunzi adânc în sufletul tău și să găsești pacea interioară de care ai atât de mare nevoie. Vindecarea te ajută să fii cu adevărat liberă. Și, cel mai frumos lucru dintre toate este faptul că vindecarea înseamnă curaj. Din păcate, foarte puțini oameni aleg să meargă pe acest drum și să se vindece.

Citește și:

4. Iertarea nu este ușoară... însă este necesară

Dacă vrei să mergi mai departe cu viața ta și să te bucuri de noul capitol pe care această vară ți-l scoate în cale, atunci trebuie să ierți cu adevărat. Iartă oamenii care ți-au greșit și, cel mai important, iartă-te pe tine pentru a putea să o iei de la capăt. În inima ta nu este loc de ranchiună, ură, dorință de răzbunare și alte astfel de sentimente urâte. Lasă trecutul în spate și mergi mai departe pe drumul vieții.

5. Trăiește pentru acum

Aici și acum se întâmplă viața ta. Acceptă tot ce a fost, închide ușa trecutului și continuă-ți drumul în viață. Aici și acum ai timp să evoluezi, să trăiești frumos, să fii fericită cu adevărat, să crești și să devii cea mai bună versiune a ta. Aici și acum poți face schimbarea care te va apropia de ceea ce îți dorești de la viitor și, în cele din urmă, îți va împlini visurile.

Citește și:

foto main Anwadipa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.